Menu
 

Svētdiena, 22 Augusts 2021

Psihoterapeits stāsta, kā veiksmīgāk sagatavot bērnus skolas dzīvei pēc attālinātām mācībām

Šis pirmais septembris skolēniem mīsies ne tikai ar vēlmi satikties klātienē, bet arī satraukumu un spriedzi, izpalikušu socializēšanos un citām iekavētām prasmēm. Citiem vārdiem sakot, atkalsatikšanās skolā noteikti būs atšķirīga, nesot zināmus un vēl nezināmus izaicinājumus. Tāpēc, lai tā notiktu veiksmīgāk, mobilo sakaru operators un IKT pakalpojumu sniedzējs “Bite”, sadarbojoties ar psihoterapeitu, Pusaudžu un jauniešu psihoterapijas centra vadītāju Nilu Saksu Konstantinovu, ir apkopojis gan būtiskākos izaicinājumus, kam pievērst uzmanību, gan praktiskus padomus, kas noderēs vecākiem un pedagogiem.

Lasīt vairāk...

Ekspertes padomi, kā atvaļinājumā nepārtērēties

Atvaļinājumā bieži iztērējam vairāk naudas, nekā strādājot, un tas ir tikai saprotami, jo vēlamies atpūsties no darba, ļauties dažādām izklaidēm, ceļot, taču mēdz gadīties, ka dažādu aktivitāšu baudīšana atstāj milzīgu robu budžetā. Ko darīt, lai pēc atvaļinājuma bankas konts nebūtu tukšs, skaidro "Luminor" bankas biznesa attīstības vadītāja Baltijā Jekaterina Ziniča.

Lasīt vairāk...

Ārstniecības kliņģerīte – pat pret novecošanos

Ārstniecības kliņģerītes pretnovecošanās īpašības pazina jau Senajā Ēģiptē. Eiropas tautu medicīnā kliņģerīte pazīstama kā sviedrējošs līdzeklis un palīgs menstruāciju regulēšanā, lietota kā līdzeklis matu augšanai. Tās ziedi, dēvēti par nabaga vīra safrānu, kopš viduslaikiem izmantoti ēdienu krāsas un garšas pilnveidošanai. “Mēness aptiekas” eksperts, Dr. biol. Dailonis Pakalns atklāj, kādas vēl īpašības piemīt kliņģerīšu ziediem un kā tos varam lietot veselības uzlabošanai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.