Menu
 

Sestdiena, 28 Augusts 2021

Kas jāņem vērā uzsākot remontdarbus vai būvniecību? Atbild apdrošinātājs

Pandēmija ir motivējusi daudzus Latvijas iedzīvotājus risināt mājokļu renovēšanas un remontēšanas darbus, kā arī pievērsties jaunu īpašumu izbūvei. Taču bez laicīgas un pārdomātas plānošanas, šie procesi var nest ne tikai prieku, bet arī lielus un neplānotus tēriņus. “Gjensidige Latvija” apkopojusi galvenos padomus, lai izmaiņas īpašumā nesagādātu galvassāpes.

Lasīt vairāk...

Bērns un viedierīces: kā pasargāt acu veselību?

Viens mācību gads, kas pandēmijas dēļ pavadīts, mācoties attālināti pie viedierīcēm, ir aiz muguras. Labā ziņa – acu ārsti nenovēro būtisku redzes pasliktināšanos bērniem, kuri kopā ar vecākiem centās ievērot veselīgus viedierīču lietošanas paradumus. Pašlaik grūti prognozēt, ko nesīs jaunais mācību gads. Tādēļ vecākiem būtu svarīgi ņemt vērā, kā bērnam palīdzēt, lai lūkošanās viedierīcēs neapdraudētu redzi.

Lasīt vairāk...

Turaidas muzejrezervātā risināsies sarunas par vēsturi "Latviešu nācija. No tautas uz nāciju"

4.septembrī Turaidas muzejrezervātā notiks sarunas/ diskusija par vēsturi "Latviešu nācija. No tautas uz nāciju". Sākums plkst.14.00. Sarunās piedalīsies vēsturnieki no Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūta un Vēstures un filozofijas fakultātes, Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Turaidas muzejrezervāta – Gvido Straube, Mārtiņš Mintaurs, Aija Priedīte-Kleinhova, Vija Daukšte, Vija Stikāne. Diskusiju vadīs Guntis Zemītis, informēja pasākuma rīkotāji.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.