Menu
 

Sestdiena, 31 Decembris 2022

Aptauja Ogrē. Ko novēlat jaunajā gadā sev un saviem tuvākajiem?

Šis gads pasaules vēsturē noteikti paliks kā gads, kurā Krievija sāka noziedzīgo karu Ukrainā, kas ir lielākais bruņotais konflikts Eiropā kopš Otrā pasaules kara un izraisīja starptautisku nosodījumu un sankcijas pret agresorvalsti Krieviju. 2022. gadu, tāpat kā divus iepriekšējos, aizēnoja Covid-19 pandēmija, taču daudzviet pasaulē sāka atcelt tās dēļ noteiktos ierobežojumus. Šajā gadā miruši vairāki  pasaules līderi – karaliene Elizabete II, Mihails Gorbačovs, Dzjans Dzemiņs un Šindzo Abe.

Lasīt vairāk...

Kā izskatīsies Jaungada naktī – tā visā nākamajā gadā

Daudzi no mums zina tautā populāro teicienu par to, kā Jauno gadu sagaidīsi, tāds būs viss gads! Ja vēlies, lai nākamie 12 mēneši būtu dzirkstoši un aizraujoši, tā ir jāpavada 31. decembra pēdējās stundas. Un kārtīga ballīte nav iedomājam bez satriecoša tērpa. Kā izvēlēties apģērbu Vecgada vakaram? Aicinām iepazīties ar multizīmola “VAN GRAAF” ekspertu sagatavotajiem četriem ieteikumiem svētku tērpu izvēlē.

Lasīt vairāk...

Uguņošana: mājdzīvnieku baiļu eksplozija

Jaungada sagaidīšana saistās ar krāšņiem uguņošanas šoviem, taču bieži vien tie ir ne tikai profesionāli veidoti, bet arī amatieriski plānoti. Košās krāsas un mirgojošie uzplaiksnījumi ir iespaidīgi, turpretī skaņa un krītošās uguņošanas petardes var būt bīstamas mājdzīvniekiem. Lai samazinātu gan mājas mīluļu traumu, gan pazušanas risku, “If Apdrošināšana” aicina mājdzīvnieku saimniekus būt atbildīgiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.