Menu
 

Ceturtdiena, 03 Februāris 2022

"Latio": Siguldā un tās apkārtnē privātmāju segmentā pieprasījums netiek apmierināts

Pirms 2020. gada pircēji labprātāk izvēlējās lētākus īpašumus, kur var būt nepieciešami nelieli papildu finanšu līdzekļu ieguldījumi apdares un tehniskā stāvokļa uzlabošanā vai inženiertehnisko komunikāciju ierīkošanā. Taču 2020.-2021.g. laikā ir vērojama nedaudz lielākā interese arī par pēdējos gados celtiem lielākas platības mājokļiem, kas ir labā tehniskā stāvoklī un kam nav nepieciešami papildu finanšu līdzekļu ieguldījumi tehniskā stāvokļa uzlabošanā.

Lasīt vairāk...

CSP: Pērn rūpniecības produkcijas apjoms palielinājies par 6,5 %

2021.gadā salīdzinājumā ar 2020. gadu rūpniecības produkcijas apjoms pēc kalendāri koriģētiem datiem salīdzināmajās cenās palielinājās par 6,5 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. To ietekmēja kāpums apstrādes rūpniecībā (par 7,3 %), ieguves rūpniecībā un karjeru izstrādē (par 4,7 %) un elektroenerģijas un gāzes apgādē (par 2,9 %).

Lasīt vairāk...

Noraida ZZS atkal virzītos priekšlikumus par 200 eiro pabalstu un elektrības izmaksu pieauguma kompensēšanu

Saeima ceturtdien noraidīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deputātu iesniegtos trīs likumprojektus par grozījumiem Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma pasākumu likumā, kas paredzēja vienreizēju 200 eiro pabalstu pensionāriem, personām ar invaliditāti un personu, tajā skaitā bērnu ar invaliditāti kopšanas pabalsta saņēmējiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.