Menu
 

Otrdiena, 19 Aprīlis 2022

Graube: Krievijas turpmākie uzbrukumi Ukrainai varētu būt sagatavotāki

Krievijas turpmākie uzbrukumi Ukrainai varētu būt sagatavotāki, tomēr patlaban izskatās, ka krieviem "politiskie datumi" ir svarīgāki nekā militārie operacionālie pamatojumi, aģentūrai LETA situāciju frontē raksturoja aizsardzības ministra Arta Pabrika (AP) padomnieks militārajos jautājumos, bijušais Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Raimonds Graube.

Lasīt vairāk...

Plāno aizliegt organizēt sapulces un piketus tuvāk par 200 metriem no padomju armiju slavinošiem pieminekļiem

Saeimas Juridiskā komisija otrdien, 19.aprīlī, otrajā - galīgajā - lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus likumā “Par sapulcēm, gājieniem un piketiem”. Tie paredz aizliegt organizēt sapulces, gājienus un piketus tuvāk par 200 metriem no jebkura Latvijas teritorijā esoša padomju armiju vai tās karavīru uzvaru un piemiņu slavinoša pieminekļa, informē Saeimas Preses dienestā.

Lasīt vairāk...

Viedoklis. Radio – joprojām aktuāls vai apbružājies iepriekšējā gadsimta fona troksnis?

Praktiski kopš pašiem radio pirmsākumiem (i) pagājušā gadsimta 20. gados šo informācijas un mūzikas izplatīšanas veidu ir pavadījušas diskusijas par formāta dzīvotspēju ilgtermiņā. Šādi diskusiju un prognožu uzplaiksnījumi ir notikuši, gan ikdienas dzīvē ienākot televīzijai 30. gadu nogalē, gan attīstoties dažādām interneta platformām 90. gados, kas papildus skaņai spēj pārraidīt arī attēlu, nodrošināt interaktivitāti un noteiktu mobilitāti, tomēr radio kā formāts joprojām ir “dzīvs” un jūtas visnotaļ labi. Vai un kā radio spēs pielāgoties digitalizācijas laikmeta izaicinājumiem salīdzinājumā ar citiem formātiem un saglabāt pievilcību auditorijas acīs ilgtermiņā? Cik pamatoti ir runāt par to, ka radio formāts piedzīvo savu norietu?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.