Menu
 

Svētdiena, 22 Janvāris 2023

"Tet": Top notikumi kiberdrošībā 2022.gadā

Iepriekšējais gads kārtējo reizi apstiprināja, cik būtiski ir pievērst lielāku uzmanību digitālai drošībai – gan  Latvijā, gan pasaulē 2022. gads sita rekordus kiberuzbrukumu skaitā, jaudā un nozīmīgumā. Īpaša nozīme bija ģeopolitiskajiem uzbrukumiem, kas skāra arī Latviju aktīva Ukrainas atbalsta dēļ. Atskatoties uz 2022. gadu, “Tet” apkopojis nozīmīgākos notikumus kiberdrošības jomā Latvijā un pasaulē.

Lasīt vairāk...

"Lapsas acis" un slikta redze: ķirurgs atmasko mītus par blefaroplastiku

Viena no populārākajām, bet joprojām pretrunīgām jaunības atgūšanas procedūrām mūsdienās ir blefaroplastika. Ārsti stāsta, ka ar tās palīdzību var atbrīvoties ne tikai no liekās plakstiņu ādas noslīdējuma, bet arī drūmās sejas izteiksmes un liekiem desmit gadiem. Savukārt, pacienti baidās, ka pēc procedūras neatgriezeniski mainīsies acu forma, pasliktināsies redze un parādīsies agrīnas krunciņas. Kas ir patiesība un kas ir mīts?

Lasīt vairāk...

Kā laikus pasargāt sevi no kredītsaistību neizpildes?

Līdz ar pārtikas, energoresursu, siltumenerģijas, kā arī citu preču un pakalpojumu cenu pieaugumu, daudzi meklē veidus, kā tikt galā ar maksājumiem. Vienlaikus ir sadārdzinājušies arī kredīti, kas saistīti ar Euribor likmes straujo kāpumu un tā rezultātā pieauguši hipotekāro un cita veida kredītu mēneša maksājumi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.