Menu
 

Pirmdiena, 13 Septembris 2021

Ar Covid-19 inficēts pasažieris sestdien braucis ar autobusu uz Siguldu un ar vilcienu atpakaļ uz Inčukalnu

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu,  noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 11.septembrī braucis ar autobusu Saulkrastu stacija-Inčukalna stacija-Sēnīte-Sigulda (AS “CATA” nr. 6642) plkst. 15.07 no Inčukalna stacijas uz Siguldu un atpakaļ ar vilcienu Sigulda – Rīga (AS “Pasažieru vilciens” reisa nr. 841) plkst. 17.09 no Siguldas uz Inčukalna staciju.

Lasīt vairāk...

Judins: Nacionālās pretošanās kustības dalībnieka statusa piešķiršanai jābalstās stingri noteiktos kritērijos

“Nacionālās pretošanās kustības dalībnieka statusa piešķiršana ir atbildīgs lēmums, un tas jāpieņem, balstoties stingri noteiktos kritērijos,” pirmdien Saeimas Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijas sēdē pauda tās priekšsēdētājs Andrejs Judins, atzīmējot, ka šobrīd noris darbs pie kritēriju precizēšanas.

Lasīt vairāk...

Pētījums: atalgojums aug straujāk nekā prognozēts

Personāla atlases, attīstības un atalgojuma pētījumu kompānijas “Fontes” vispārējā atalgojuma pētījums par 2021. gadu apliecina, ka darbinieku atalgojums 2021. gadā ir audzis par 5,9%. Pērn tas palielinājās par 4,2%, 2019. gadā – 6,9%. Atalgojuma pieaugums pārsniedz darba devēju pērn izteiktās prognozes, ka 2021. gadā mēneša pamatalga varētu palielināties par 4,5%.

Lasīt vairāk...

"Mārupe/Bauerfeind" 3x3 basketbolisti labākie "Top Gun" posmā Mārupē un sezonas kopvērtējumā

  • Publicēts Sports

Latvijas 3x3 basketbola līgas “Top Gun” sestajā posmā sestdien Mārupē, “Business Garden Rīga” teritorijā uzbūvetajā laukumā, pirmo vietu izcīnīja mājinieku lomā esošie “Mārupe/Bauerfeind” komandas spēlētāji – Niks Niklāvs Višņevičs, Reinis Otersons, Lauris Bērziņš un Vents Hugo Liepnieks. Par vērtīgāko spēlētāju tika nosaukts otro vietu ieguvušās “BK 3x3 Madona 2” pārstāvis Artūrs Škute, liecina Latvijas Basketbola savienības (LBS) informācija.

Lasīt vairāk...

Par nelegālu akcīzes preču realizāciju Jūrmalā un Siguldā aizturētas vairākas personas

9.septembrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa kriminālpolicisti sadarbībā ar Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 2. biroja 1. nodaļas amatpersonām, iepriekš uzsāktā kriminālprocesā par tabakas izstrādājumu realizāciju Jūrmalā aizturēja 1972. gadā dzimušu vīrieti, informēja policijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.