Menu
 

Ceturtdiena, 20 Janvāris 2022

"Getliņi EKO" turpina uzņemt ekskursantus klātienē un attālināti

Uzņēmums “Getliņi EKO” piedāvā bezmaksas ekskursijas darba dienās jebkurai vecuma grupai, sākot no 5 gadu vecuma, un tiek uzņemtas grupas 15 līdz 25 cilvēku sastāvā. Ekskursija sadzīves atkritumu poligonā “Getliņi” ļauj gūt priekšstatu par to, kāds ir atkritumu dzīves cikls un cik svarīgi ir rūpēties par apkārtējo vidi. Tāpat ekskursijas laikā var gūt izpratni par poligona apsaimniekošanu, enerģijas ražošanu un to, kā norit dārzeņu audzēšana siltumnīcās.

Lasīt vairāk...

Pastiprinoties vēja brāzmām, vakarā un naktī gaidāma ūdens līmeņa paaugstināšanās Gaujas un Lielupes lejteces posmos

  • Publicēts Vide

Ceturtdien vakarā un naktī uz piektdienu, pastiprinoties vēja brāzmām, gaidāma ūdens līmeņa paaugstināšanās Gaujas un Lielupes lejteces posmos un iespējama zemāko vietu applūšana, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Operatīvās vadības pārvaldes Operatīvās pārvaldīšanas nodaļas operatīvais dežurants Agris Šūmanis.

Lasīt vairāk...

Ar Covid-19 stacionēto pacientu skaits sasniedzis 663, reģistrēti 4885 jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi

Trešdien slimnīcās stacionēti 84 pacienti ar Covid-19, vēsta Nacionālais veselības dienests (NVD). Šobrīd kopā stacionāros ārstējas 663 personas, kas ir par deviņām vairāk nekā dienu iepriekš. Pacientu vidū ir 584 personas ar vidēji smagu slimības gaitu un 79 ar smagu slimības gaitu. Pēdējās diennakts laikā no stacionāra izrakstīti 60 Covid-19 pacienti – kopā 24 470.

Lasīt vairāk...

Pāreju uz energoefektīvākiem risinājumiem kavē zināšanas un izmaksas

Aizvadītajā nedēļā elektroenerģijas cena Eiropas lielākajos tirdzniecības apgabalos pieauga – tas būtiski ietekmē arī Latvijas uzņēmumus un to konkurētspēju. Izmaksu pieauga maksimālais punkts vēl nav sasniegts, arī Starptautiskās Enerģētikas aģentūras ziņojums liecina, ka augošā pieprasījuma un citu faktoru izraisītais elektroenerģijas cenu kāpums varētu saglabāties vēl trīs gadus.

Lasīt vairāk...

Kam ir piemērota vegāniska kosmētika?

Dabai draudzīgs dzīvesveids aizvien vairāk iekļaujas ikdienas rutīnā un skaistumkopšanas produkti nav izņēmums. Labāko skaistumkopšanas veikalu un tajā skaitā arī Klipshop produktu klāstā līdztekus dabiskas izcelsmes kosmētikai pamanāmu vietu ieņem arī vegāniska kosmētika. Vegāniska kosmētika nav tikai videi draudzīga izvēle, bet tā ir arī īpaši piemērota jutīgai un problemātiskai ādai neatkarīgi no dzīvesstila.

Lasīt vairāk...

CSP: Decembrī bezdarba līmenis turpinājis pieaugt

2021.gada decembrī faktiskā bezdarba līmenisLatvijā bija 7,6 %, kas salīdzinājumā ar novembri ir par 0,5 procentpunktiem vairāk, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) darbaspēka apsekojuma dati. Vīriešu bezdarba līmenis decembrī pieauga par 0,7 procentpunktiem līdz 8,6 %, savukārt sieviešu – par 0,3 procentpunktiem līdz 6,6 %.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.