Menu
 

Siguldas pils kvartālā ar daudzveidīgiem pasākumiem priecēs Ziemas koncertzāle

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.sigulda.lv Foto: www.sigulda.lv

Ziemassvētku laiks Siguldā tradicionāli sākas ar aizraujošiem koncertiem Ziemas koncertzālē. Šajā gadā Siguldas pils kvartālā, degot mirdzošām lampiņām, apmeklētājiem no 14. līdz pat 26. decembrim būs iespēja baudīt skanīgus koncertus, kinoseansus, darbnīcas un pasākumus bērniem.

Ziemas koncertzāle tiks atvērta 14. decembrī, kad no plkst. 12.00 Siguldas pils kvartālā pulcēsies Ziemassvētku tirdziņa dalībnieki, bet plkst. 18.00 izskanēs Igo un Aivara Hermaņa koncertprogramma “Mēnessnakts”, informē Siguldas novada pašvaldībā. Tirdziņš šajā gadā norisināsies 14. un 15., kā arī 21. un 22. decembrī.

Līdz 26. decembrim gan mazi, gan lieli aicināti apmeklēt leļļu teātra izrādes, muzikālos uzvedumus, kinoseansus, kā arī baudīt skanīgus koncertus, kuros piedalīsies Atis Ieviņš, Annija Putniņa, Ieva Kerēvica, Madars Kalniņš, Aija Vītoliņa un citi mūziķi. Siguldas pils kvartālā līdztekus koncertiem apmeklētājiem būs iespēja piedalīties amatnieku radošajās darbnīcās. Detalizētāka informācija pieejama šeit.

Ziemas koncertzāle Siguldā norisinās jau ceturto gadu. Lielākā daļa programmas koncertu pieejami bez maksas, bet uz dažiem maksas koncertiem biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā; ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti pieejama 20% atlaide, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.