Menu
 

Dailes teātris noslēgs gadu ar Rēzijas Kalniņas režisētu koncertuzvedumu "Zvaigžņu zagļi"

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Gada nogalē Dailes teātrī tapis koncertuzvedums "Zvaigžņu zagļi", kura režisore un scenārija autore ir Rēzija Kalniņa, aģentūru LETA informēja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Leimane.

Koncertuzvedums pirmizrādi piedzīvos šodien pkst.19 un tas iekļauts teātra repertuārā līdz 3.janvārim. Koncertuzvedumā skanēs komponista Ulda Stabulnieka dziesmas un fragmenti no Antuāna de Sent-Ekziperī grāmatas "Mazais princis".

Koncertuzvedumā piedalās aktrises Olga Dreģe, Indra Briķe, Vita Vārpiņa, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ērika Eglija, Lelde Dreimane, Anete Krasovska, aktieri Pēteris Liepiņš, Ģirts Ķesteris, Artis Robežnieks, Lauris Subatnieks, Mārtiņš Upenieks un Emīls Patriks Dzenītis, vai Reinards Blūmentāls.

"Zvaigžņu zagļu" vizuālo noformējumu veidojusi Kristīne Kutepova, radot mākslas darbus koncertuzveduma laikā un ļaujot skatītājiem šo procesu vērot video projekcijās uz skatuves.

Dziesmas atlasījis un aranžējis Juris Vaivods. Scenogrāfiju veidojusi Rēzija Kalniņa un Ansis Gornavs, kostīmu konsultantes - Ilze Vītoliņa un Ivonna Straume, horeogrāfe - Inga Krasovska, video mākslinieks - Artis Dzērve un vokālā pedagoģe - Ilze Dzenīte.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.