Menu
 

Brīvdabas koncertu ciklu "Ainavas melodijas" Krimuldas muižā atklās Mārcis Auziņš

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/marcisauzinsmusic Foto: www.facebook.com/marcisauzinsmusic

Krimuldas muižas terasē 28. jūnijā plkst. 19.00 koncertu ciklu “Ainavas melodijas” atklās latviešu ģitārists, komponists un aranžētājs Mārcis Auziņš. Mūziķis klausītājiem piedāvās baudīt dažādu ģitāru daudzpusīgo skanējumu, kuru papildinās ainaviskie Gaujas senielejas skati.

Kā ģitārists Mārcis Auziņš sadarbojas ar dažādiem Latvijā pazīstamiem māksliniekiem – Laimu Vaikuli, Jāni Stībeli, Aiju Vītoliņu, Jāni Lūsēnu, Lindu Leen, Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu, Donu, Latvijas Radio bigbendu, Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri un daudziem citiem, informē Krimuldas muižas sabiedrisko attiecību speciāliste Vera Grāvīte. Viņa arī norāda, ka pirms un pēc koncerta būs iespēja iegādāties vietējās kafejnīcas “Milly” pagatavotās uzkodas, kā arī nobaudīt vīna darītavas “Cremon” darinātos vīnus.

Brīvdabas koncertu cikls “Ainavas melodijas” turpināsies 24. jūlijā ar komponista Jāņa Lūsēna un flautistes Evijas Mundeciemas koncertu, kā arī 28. jūlijā, kad uzstāsies koklētāja Laima Jansone.

Biļetes cena – 20 eiro. Vietu skaits ierobežots. Biļeti iespējams rezervēt, zvanot uz tālruņa numuru 29111619. Ņemot vērā Latvijas valstī izsludināto ārkārtas situāciju un tās ierobežojumus, pasākuma laikā jāievēro divu metru distancēšanās citam no cita. Sliktas pašsajūtas gadījumā ieeja pasākumā ir liegta, vēsta V.Grāvīte.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.