Menu
 

Aminata jauno singlu velta labdarībai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Nācis klajā jauns Aminatas singls “Visām likstām pāri”, kā mūziku un tekstu sacerējusi pati dziedātāja un kas iekļauts arī labdarības akcijas “Eņģeļi pār Latviju” dziesmu izlasē “Brīnumu radot”.

Aranžējumu jaunajai dziesmai veidojis Jānis Jačmenkins, un tā ieturēta Ziemassvētku tuvuma laikam atbilstoši gaišā, balādiskā stilistikā, nepiemirstot par plašumu un arī jaudīgumu, informēja masu mediju un pasākumu komunikācija "ParaPops".

“Lai kādi būtu laiki un kādas būtu problēmas, ir ļoti svarīgi atcerēties palīdzēt citiem,” uzsver Aminata. “It īpaši maziem bērniem. Es ļoti priecājos, ka arī varu iesaistīties un līdzēt kaut nedaudz. Turklāt sacerot mūziku un dziedot, kas ir manas vismīļākās nodarbes. Aicinu ikvienu iesaistīties un būt atvērtam labiem darbiem, kā arī savstarpējai sapratnei, kas pandēmijas laikā kļuvusi īpaši nepieciešama.”

Jaunais Aminatas singls noklausāms lielākajos mūzikas straumēšanas servisos un dzirdams labākajās Latvijas radiostacijās, bet dziesmu izlase “Brīnumu radot” par ziedojumu iegādājama Bērnu slimnīcas fonda mājas lapā.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.