Menu
 

"Latvijas Radio 2" ēterā 85 stundu garumā skanēs maestro Raimonda Paula mūzika

  • Autors:  LETA
Foto - Ralfs Alksnītis Foto - Ralfs Alksnītis

Atzīmējot Raimonda Paula 85.jubileju, no 9.janvāra līdz 12.janvārim Latvijas Radio 2 (LR2) ēterā notiks "Maestro mūzikas maratons", kura laikā 85 stundu garumā skanēs tikai un vienīgi komponista mūzika, informēja Latvijas Radio pārstāve Daiga Konošonoka.

Viņa pavēstīja, ka radio ēteru, ar stāstiem par Paula dziesmām, kuplinās Latvijā pazīstamas personības. Arī klausītāji aicināti pievienoties sveicēju pulkam, līdz 3.janvārim atsūtot LR2 savus audio stāstus un pašdarinātus Maestro portretus.

LR2 programmu vadītāja Baiba Palkavniece atzīmēja, ka Paula 85.jubilejas svinēšana un koncerti šogad izpaliks valstī noteikto ierobežojumu dēļ, tomēr svētki tiks atzīmēti LR2 ēterā.

"Maestro radio ballītē skanēs tikai viņa komponētā mūzika, būs dažādi svētku pārsteigumi, sveicieni, jautrība, Paula portretu parāde un daudz kas cits, kā jau tas piederas īstai svinēšanai. Aicinu daudzo ziemas brīvdienu laikā dažādot savu atpūtu un no sirds iesaistīties stāstu un portretu radīšanā mūsu maestro," pauda Palkavniece.

Lai sveiktu Paulu 85.jubilejā, līdz 3.janvārim tiek gaidīti ierakstīti audio stāsti par personiski visīpašāko Raimonda Paula dziesmu. Audio fails jānosūta mobilajā lietotnē WhatsApp, tālrunis 27834559. Jāatceras arī ierunāt sveicēja vārds.

Konošonoka norādīja, lai priecētu maestro, visi, kuri sevī jūt mākslinieka dzirksti, aicināti uzzīmēt, uzgleznot vai kā citādi izveidot komponista portretu un nosūtīt to uz e-pasta adresi "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.". Paula portretu parāde būs redzama Latvijas Radio sociālā tīkla "Facebook" lapā un tīmekļvietnē. 

LR2 visatskaņotākais komponists atzīmēs 85.jubileju 12.janvārī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.