Menu
 

Tiešsaistē norisināsies trešais jauno režisoru īsizrāžu vakars "Kāpēc es naktīs neguļu"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/DDTeatro Foto - facebook.com/DDTeatro

Piektdien, 15.janvārī, plkst. 19.00 "Dirty Deal Teatro" (DDT) norisināsies trešais īsizrāžu vakars ciklā "Kāpēc es naktīs neguļu". Šoreiz skatītājus tiešsaistes platformā "Zoom" ar audio izrādēm sagaidīs jaunie režisori Anna Klišāne, Beātrise Zaķe un Klāvs Kristaps Košins.

"Viņi uz problēmām pasaulē skatās drosmīgi, godīgi un atklāti. Teātra valoda ir viņu instruments, lai skatītāju uzrunātu, provocētu un liktu aizdomāties par tēmām, kas viņiem pašiem ir ārkārtīgi būtiskas un personiskas," vēsta teātra pārstāvji.

Cikls "Kāpēc es naktīs neguļu" ļauj ielūkoties divdesmitgadnieku pasaulē, atklājot to, kas viņus uztrauc un urda. DDT dod iespēju jaunajiem skatuves māksliniekiem reaģēt uz viņiem nozīmīgo, sāpīgo un aktuālo. Izrāžu tapšanā režisorus kā mentors atbalsta "Dirty Deal Teatro" dramaturgs Jānis Balodis. Četru mēnešu laikā DDT iepazīstina skatītājus ar 13 jauniem teātra režisoriem.

Sekojot pasaulē notiekošajam un valdības noteiktajiem ierobežojumiem, projekts vairākkārt mainījis formātu. Šoreiz skatītāji tiks aicināti pulcēties tiešsaistes platformā "Zoom", lai varētu noklausīties jauno režisoru audio izrādes, kā arī piedalīties kopīgā diskusijā, kuru vadīs Ņikita Trojanskis.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties "Biļešu paradīzē". Cikls "Kāpēc es naktīs neguļu" tapis ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.