Menu
 

Saulkrastu korim "Anima" jauns singls un video

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Saulkrasti.lv, video - "Anima" Foto - Saulkrasti.lv, video - "Anima"

Saulkrastu koris “Anima” izdevis singlu un mūzikas video “Pirms”. Šis ir otrais singls no topošā studijas albuma, kurā būs dzirdama Kristapa Krievkalna oriģinālmūzika un Kārļa Kazāka oriģināldzeja trīspadsmitdaļīgā kormūzikas ciklā “Krastā saviļņots”, liecina informācija Saulkrastu novada pašvaldības vietnē.

“Ieelpot, izelpot mīlestību un sajust mirkli, kurā mēs saplūstam ar visumu. Šī mūzika, šī dzeja ir piesūcināta ar pozitīvo, nevis to ārišķīgo, kad, garām skrienot, uzliekam “dežūrsmaidu”, bet gan patiesi pozitīvo – to harmonisko un kā mūsu ķermenim, tā arī garam, īpaši šajā laikā, tik nepieciešamo miera un laimes sajūtu,” stāsta diriģente Laura Leontjeva.

“Pirms” video stāstā īpaša loma ir gleznotāja un krāsu estēta Mareka Gurecka mākslai, ko digitāli iedzīvina videomākslinieks Valters Mirkšs.

Dziesmas ieraksts veikts 2020. gada vasarā, ievērojot visas valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības.

Saulkrastu koris “Anima” muzicē kopš 2001. gada un ir viens no labākajiem koriem Vidzemes reģionā. Kora mākslinieciskā vadītāja un diriģente Laura Leontjeva, diriģents Matīss Tučs un vokālā pedagoģe Elīna Ose. Piekrastes kori iedvesmo priežu meža gaiss un bangojošās jūras spēks, to raksturo saulaina prieka pilnas acis un neizsīkstoša vitalitāte.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.