Menu
 

Turaidas muzejrezervāts pakāpeniski atver ekspozīcijas telpās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Turaidas muzejrezervāts pakāpeniski atsāks apmeklētājiem atvērt ekspozīcijas telpās. Jau ceturtdien atvērtas ekspozīcijas Turaidas pils rietumu korpusā un galvenajā tornī, kā arī ekspozīcija “Gaujas lībieši Latvijas kultūrvēsturē” dārznieka mājā, bet no 4.jūnija apmeklējumam pieejama Turaidas baznīcas ekspozīcija, informēja muzejrezervātā.

Saskaņā ar Ministru kabineta 1. jūnija lēmumu muzeji ar 3. jūniju var tikt atvērti individuāliem apmeklējumiem. Apmeklējuma laikā cilvēku drošībai jāievēro 2 metru distance, telpās jāvalkā sejas maskas, vienai personai tiek paredzēti 25 kvadrātmetri publiski pieejamās telpas, jādezinficē rokas,  kā arī jāievēro citi drošības nosacījumi.

Turaidas muzejrezervāta darba laiks jūnijā darbdienās no pirmdienas līdz ceturtdienai būs no plkst. 10.00 līdz 19.00, bet piektdienās un brīvdienās no 10.00 līdz 20.00. Ekspozīcijas telpās būs atvērtas katru dienu no plkst. 10.00 līdz 18.00.

Ieejas maksa Turaidas muzejrezervātā – no 1,15 eiro.

Aktuālā informācija par muzejrezervāta ekspozīciju pakāpenisku atvēršanu regulāri tiks publicēta tīmekļa vietnē www.turaida-muzejs.lv un Turaidas muzejrezervāta lapā sociālo tīklu vietnē Facebook.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.