Menu
 

Inese Galante populāru mūziķu pavadībā iedziedājusi Tomazo Albinoni "Adagio"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes, video - Ineses Galantes oficiālais "youtube" kanāls Foto - publicitātes, video - Ineses Galantes oficiālais "youtube" kanāls

Pasaules līmeņa operdziedātāja, festivāla “Summertime – aicina Inese Galante” un muzikālā konkursa “Ineses Galantes talanti” mūza un organizatore Inese Galante projekta “Viva Latvija” ietvaros piedāvā Tomazo Albinoni slavenā “Adagio” jaunu lasījumu.

Ierakstā piedalījās populāri Eiropas mūziķi – tuvs Ineses draugs, nīderlandiešu saksofonists Henks van Tvillerts (Henk Van Twillert) un britu kontrabasists Dominiks Seldiss (Dominic Seldis). Šī nelielā muzikālā dāvana ir veltījums visiem mūziķiem un skatītājiem kā atbalsts un sveiciens, gaidot mūzikas dzīves atjaunošanos.

“Mani dārgie draugi, esmu ļoti noilgojusies pēc mūsu tikšanās reizēm. Es ļoti ceru, ka jau pavisam drīz pienāks brīdis, kad es, mani brīnišķīgie kolēģi un mūsu jaunie talanti atkal kāps uz skatuves, un viss būs kā senāk,” videouzrunā Latvijas skatītājiem saka Inese Galante.

“Mēs, mūziķi, ļoti ilgojamies pēc jūsu sajūsmas pilnajiem skatieniem, un, protams, kvēlajiem aplausiem. Paldies, mīļie klausītāji, par jūsu atbalstu, jūsu ziņām un sirsnīgajām, uzmundrinošajām vēstulēm. Mani ļoti atbalstīja un spēkus deva regulāra saziņa ar kolēģiem un meistarklases ar maniem mīļajiem talantiem visos iespējamajos saziņas kanālos. Tiekamies jau drīzumā iecienītajās zālēs un citās koncertvietās!” tā Inese Galante.

Projekts “Viva Latvija” aizsākās pērn maijā ar radošo akciju sociālajos tīklos Latvijas skatītāju atbalstam. Kopā ar Andreju Osokinu un Henku van Tvilleru mākslinieki ierakstīja video Džulio Kačīni skaņdarbu “Ave Maria”, pēc tam muzikālajai zibakcijai pievienojās izpildītāji no visas pasaules.

Inese Galante atkal aicina Latvijas mūziķus, māksliniekus un visus interesentus pievienoties projektam Viva Latvija un dalīties ar savu daiļradi, pozitīvu garastāvokli. Savu priekšnesumu video var publicēt savos sociālo tīklu profilos, izmantojot tēmturus #VivaLatvija un #VivaLatvijaIneseGalante.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.