Logo
Drukāt šo lapu

Dažādu tautību bērnus un jauniešus aicina piedalīties festivālkonkursā "Mēs Latvijai 2018"

Dažādu tautību bērnus un jauniešus aicina piedalīties festivālkonkursā "Mēs Latvijai 2018" Publicitātes foto

Dažādu Latvijā dzīvojošo tautību bērni un jaunieši aicināti piedalīties festivālkonkursā "Mēs Latvijai 2018”. Tas tiek rīkots, lai veicinātu visu Rīgā un Latvijā dzīvojošo tautību bērnu un jauniešu starpkultūru komunikāciju, savas nacionālās identitātes kā Latvijas kopējās kultūru daudzveidības daļas apzināšanos un stiprinātu piederības sajūtu savai valstij – Latvijai.

Piedalīties var bērni un jauniešu kolektīvi vai individuāli jaunie mākslinieki vecumā no 8 līdz 25 gadiem un muzikālos, dejas vai teatrālos priekšnesumos iepazīstināt ar savu nacionālo kultūru. Konkursā iesaistīties tiek rosināti arī bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām, informē biedrības ”Jaunatnes kultūras un estētiskās audzināšanas asociācija” prezidente Janīna Kūla.

Šogad, izvēloties repertuāru, dalībnieki tiek aicināti sniegt savu artavu Latvijas valsts simtgades svētku noskaņas veicināšanā un veltīt priekšnesumus valsts svētkiem.

Festivālkonkurss tiks organizēts divās kārtās un noslēgsies ar laureātu apbalvošanu un dalībnieku sveikšanu 2018. gada 22. oktobrī VEF Kultūras pilī. Konkursa noslēguma koncertu apmeklēt varēs visi interesenti – gan rīdzinieki, gan Rīgas viesi, vēsta J. Kūla.

Konkursa apraksts, noteikumi un pieteikuma anketa atrodami projekta “Mēs Latvijai” ”Facebook” lapā. Pieteikumi par piedalīšanos konkursā jāiesniedz līdz 2018. gada 8. oktobrim, sūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024