Menu
 

Uz džeza teātra koncertizrādi Siguldā aicina pianists Andrejs Osokins un dziedātāja Katrīna Gupalo

  • Autors:  Apriņķis.lv
Uz džeza teātra koncertizrādi Siguldā aicina pianists Andrejs Osokins un dziedātāja Katrīna Gupalo Foto: Jānis Romanovskis, katrinagupalo.com; publicitātes

Piektdien, 19. oktobrī, plkst. 19.00 kultūras centrā "Siguldas devons" skanēs džeza teātra koncertizrāde "Pēc pusnakts/After Midnight", atklājot vienas būtnes paralēlās pasaules — reālo un sapņu. Koncertizrāde pārsteigs klausītājus ar spilgtiem sižeta un mūzikas pavērsieniem, krāšņu šovu un novatorisku pieeju skatuves mākslai, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Šova radošā komanda ir pianists Andrejs Osokins, dziedātāja Katrīna Gupalo, horeogrāfe Gabija Bīriņa, sitaminstrumentālists Elvijs Endelis un videomākslinieks Jānis Romanovskis. Izrādei pirmo reizi pievienojas modernā džeza dejotāja Gunta Liepiņa, kas nesen atgriezās no Amerikas, kur pavadīja laiku, intensīvi studējot un strādājot.



Performancē izskanēs Kola Portera, Reja Čārlza, Merilinas Monro, Ninas Simones, Džordža Gēršvina, Džūlijas Londonas un Ellas Ficdžeraldas dziesmas un melodijas, vēsta pašvaldībā. "Maigas, emocionālas, romantiskas, bet tai pašā laikā draiskas, koķetas un izaicinošas būtnes klejojumi savās fantāzijās par divām dažādām pasaulēm tiek atklāti caur Amerikas mūzikas zelta laikmeta kompozīcijām," norāda organizatori.

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.