Menu
 

Pēc trīs gadu pārtraukuma Mākslas akadēmijā atgriežas karnevāls

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.km.gov.lv Foto - www.km.gov.lv

Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) 17.februārī no plkst.21.00 līdz 6.00 norisināsies 83.karnevāls, un šogad tā tēma ir "Rītausmas fortūna". "Pēc trīs gadu miega Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālā ir uzaususi rītausma. Mūs apņem veiksmes un laimes iemiesotāja Fortūna, no kuras pārpilnības raga izslāpušie var atveldzēties, iedvesmoties un baudīt. Ir atnākusi jauna diena un svaiga gaisa elpa! Ir laiks svinēt dzīvi un pašiem celt pasauli!" stāsta organizatori.

Karnevāla apmeklētāji varēs baudīt mūziku uz deviņām skatuvēm, veldzēties performanču kabinetā un "2ANNAS" kinostūrī, līksmot "Satori" dzejnieku diskotēkā, piedalīties dažādās aktivitātēs un novērtēt jauno mākslinieku veidotas dekorācijas.

Šogad karnevālā uzstāsies Ainārs Mielavs, Rolands Če, Alejas, Tesa, Bel Tempo, Podruga un daudzi citi mākslinieki. Jau plkst.21.30 karnevāla gaiteņus ierībinās bundzinieku grupa "Samba de Riga". Būs arī ievērojami mūziķi, kuru vārdi pagaidām tiek turēti noslēpumā, - tos uzzinās tikai tie, kuri uz pasākumu ieradīsies savlaicīgi, norāda pasākuma rīkotāji.

Biļetes varēs iegādāties no 18.janvāra LMA 1.stāvā, kā arī mākslas preču veikalā "Vilhelms" pretim LMA. No 23.janvāra biļetes būs iespējams iegādāties arī kultūrtelpā "M/Darbnīca". Katrs akadēmijas students vai absolvents, uzrādot studenta apliecību vai diplomu, varēs iegādāties vairākas biļetes sev un draugiem.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.