Menu
 

Aicina balsot par "Lielajam Kristapam" nominētajām filmām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Aicina balsot par "Lielajam Kristapam" nominētajām filmām Foto: Agnese Zeltiņa

Līdz 8. novembrim portālā “Delfi” norisinās nacionālās kino balvas “Lielais Kristaps” skatītāju balsojums. Tajā var balsot par visiem labāko filmu balvām nominētajiem darbiem, un filma, kurai būs visvairāk balsu, festivāla noslēguma ceremonijā 12. novembrī kinoteātrī “Splendid Palace” saņems Skatītāju simpātiju balvu. 

Nacionālās kino balvas “Lielais Kristaps” skatītāju balsojumam nodotas visas filmas, kas pretendē uz balvām labāko filmu kategorijās, – piecas pilnmetrāžas spēlfilmas, piecas pilnmetrāžas dokumentālās filmas un četras īsmetrāžas filmas, katru no tām balsojuma lapā var iepazīt vai par filmu atgādināt sev ar īsa apraksta un treilera palīdzību, informē “Lielā Kristapa” komunikācijas vadītāja Signe Valtiņa.

Nobalsot ir iespējams šeit. Skatītāji par filmām var balsot līdz 8. novembra plkst. 23.59. No vienas IP adreses par savu izvēlēto favorītu 24 stundu laikā var nobalsot vienu reizi. Vienā reizē var balsot arī par diviem un vairāk kandidātiem, bet atkārtoti par vienu un to pašu – tikai reizi 24 stundās. Ja datorā uzstādīti rīki reklāmu bloķēšanai, balsojums nav pieejams, skaidro S. Valtiņa.

Nozīmīgākais Latvijas filmu nozares pasākums – nacionālā kino balva “Lielais Kristaps” – norisināsies īsi pirms Latvijas simtgades svinībām, 7.–13. novembrī, kinoteātrī “Splendid Palace”. Nedēļas laikā būs iespēja vienkopus noskatīties balvai nominētās filmas, jaunu filmu pirmizrādes, studentu filmas, bērnu filmas, tikties ar filmu autoriem, piedalīties diskusijās par Latvijas kino aktualitātēm.

Pateicoties Nacionālā kino centra programmai “Latvijas filmas Latvijas simtgadei”, šogad “Lielā Kristapa” skatēs ir bagātīgs filmu klāsts un sīva konkurence par balvām. Kino balvas laureātus noteiks starptautiska žūrija, kas strādās festivāla laikā. Pasākuma kulminācija būs balvu pasniegšanas ceremonija, kas notiks 12. novembrī. Skatītājiem būs iespēja to vērot klātienē, iegādājoties biļetes, vai Latvijas Televīzijas tiešraidē, vēsta S. Valtiņa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.