Menu
 

Foto: Olainē atklāts Amatniecības un mākslas centrs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Olainē atklāts Amatniecības un mākslas centrs Foto: www.olaine.lv
Pagājušajā piektdienā Olaines novada senioru biedrības telpās "Liepas" atklāts Amatniecības un mākslas centrs, kas izveidots ar mērķi sniegt daudzpusīgas radošās pašpilnveides iespējas senioriem, bērniem un citiem interesentiem, īpaši akcentējot latviešu tradicionālajā kultūrā balstītu mākslu un amatniecību.

Telpās ir pieejamas keramikas un aušanas darbnīcas ar aprīkojumu – keramikas apdedzināšanas krāsni, elektrisko podnieka virpu un stellēm. Olaines novada senioru biedrībā “Liepas” darbojas arī amata meistari, kuri sniegs savu ieguldījumu centra darbībā, informē Olaines novada pašvaldībā.

Līdz ar centra izveidi pasākumos un nodarbībās būs iespēja iesaistīt vairāk iedzīvotāju, īpaši jauniešus un bērnus, tādējādi veicinot savstarpēju sadarbību un domu apmaiņu. Lai nodrošinātu regulāru cilvēku plūsmu un interesi, centrā tiks rīkoti dažādi pasākumi, tostarp izstādes un meistarklases.

Amatniecības un mākslas centrs atrodas Olainē, Zemgales ielā 31 (pagrabstāvā). Interesenti, kuri vēlas apmeklēt centru, tiek lūgti iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 26415535, vēsta pašvaldībā.
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.