Logo
Drukāt šo lapu

Siguldā gaidāmi pop-up kultūras kluba pasākumi un tirgus

Siguldā gaidāmi pop-up kultūras kluba pasākumi un tirgus Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, no 7. līdz 9. decembrim, Zaļās villas kvartālā Siguldā tiks atvērts pirmais pop-up kultūras un saturīgas laika pavadīšanas klubs, kurā visu nedēļas nogali varēs baudīt dažādus kultūras pasākumus, kā arī iepirkties ne tikai svētku dāvanu, bet arī kvalitatīvas pārtikas tirdziņā.

Piektdien, 7. decembrī, plkst. 21.00 būs iespēja baudīt "Big Jazz Night", kurā uzstāsies slepeno mākslinieku trio un bigbends "Sigulda". 8. decembrī plkst. 20.00 kino un deju vakarā interesenti aicināti vērot biogrāfisku dokumentālo filmu "Kritiķis", bet otrajā daļā par vakara muzikālo pavadījumu rūpēsies dīdžejs. 9. decembrī plkst. 20.00 "Easy Sunday Night" būs iespēja mierīgā gaisotnē baudīt Kaspara Tobja dzīvās mūzikas vakaru, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Svētdien no plkst. 11.00 līdz 16.00 Zaļās villas kvartālā darbosies svētku tirgus, kurā varēs iegādāties veselīgu, kvalitatīvu biopārtiku, kā arī dāvanas svētkiem no Siguldas un apkārtnes ražotājiem. Lai saudzētu vidi, organizatori aicina apmeklētājiem līdzi ņemt savu maisiņu vai groziņu.

Zaļās villas kvartālā būs iespēja aplūkot arī jauno uzņēmēju radīto lietu izstādi un iepazīties ar jauniem dizaina risinājumiem. Darbosies fotostūrītis, kā arī notiks sveču un dāvanu saiņošanas darbnīcas. Par svinīgu un muzikālu noskaņu rūpēsies dīdžejs Edgars Bercis.

No 9. decembra līdz 7. janvārim kvartālā būs atvērta pirmā Ziemassvētku tējnīca un dāvanu veikaliņš, kurā varēs iegādāties Siguldas un apkārtnes rokdarbnieku un mākslinieku darinātas lietas, vēsta pašvaldības pārstāvji.

Ieeja "Kultūrkroga" pasākumos no 18 gadu vecuma par ziedojumiem. Organizatori informē, ka būs iespēja norēķināties tikai skaidrā naudā.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024