Logo
Drukāt šo lapu

Leģendārā grupa "Dakota" uzstāsies ar īpašu Ziemassvētku programmu, arī Krimuldas baznīcā

Leģendārā grupa "Dakota" uzstāsies ar īpašu Ziemassvētku programmu, arī Krimuldas baznīcā Foto: publicitātes; Modris Helds

Sagaidot mīlestības, gaišuma un piedošanas laiku, leģendārā latviešu grupa “Dakota” vēlas iepriecināt savus klausītājus ar pilnīgi jaunu Ziemassvētku koncertprogrammu “Ledus zieds”. Sākot ar 21. decembri, grupa uzstāsies Jaunmoku pilī un vairākos Latvijas dievnamos, tostarp Krimuldas baznīcā.

Koncertos būs iespēja redzēt grupu “Dakota” pavisam neierastā ampluā, šeit nebūs kovboja cepuru un zābaku, nekūpēs cigāri un neskanēs “Kurtizāņu ugunskurs”, tai vietā valdīs mīlestība un dvēseles siltums, jo katram no grupas dalībniekiem, tāpat kā koncerta apmeklētājiem, ir kāds ko mīlēt, kāds, kam nosūtīt gaišas domas vai arī pie­dot kaut ko, kas, iespējams, sen jau zaudējis savu nozīmīgumu, informē pasākuma organizatori.

Programmā ir iekļautas gan grupas “Dakota” oriģināldziesmas “Aizej tad, kad snigs”, “Ledus zieds”, “Paradīzes atslēga”, “Nekas nav nokavēts”, “Viss vēl būs”, “Mazliet cerību” u.c., gan arī pasaulē populāru Ziemassvētku dziesmas latviskotās kaverversijās. Koncertprogrammu papildinās grupas “Dakota” līdera Edvīna Zariņa dzejoļi, kas daudziem koncertprogrammas apmeklētājiem varētu būt īpašs pārsteigums, norāda rīkotāji.



Grupā “Dakota” muzicē dziedātājs, ģitārists un dziesmu autors Edvīns Zariņš (balss, ģitāra), kurš savulaik kļuva slavens ar Bauskas grupu “Dālderi”, bet nu jau 21 gadu ir grupas “Dakota” līderis, kopumā uz skatuves viņš ir vairāk nekā četrdesmit septiņus gadus, Raitis Keišs (balss, basģitāra), Ilvars Manfelds (sitamie instrumenti), Aleksandrs Šlujevs (piebalss, mutes harmonikas), Artūrs Palkevičs (taustiņinstrumenti, piebalss) un Vīgants Murelis (ģitāra).

Koncerti “Ledus zieds” notiks: 21. decembrī Jaunmoku pilī, 22. decembrī Aizputes Svētā Jāņa luterāņu baznīcā, 23. decembrī Bauskas Svētā Gara luterāņu baznīcā, 24. decembrī Krimuldas baznīcā, 25. decembrī Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā, bet 26. decembrī – Lazdonas luterāņu baznīcā Madonā, vēsta pasākuma organizatori.

Biļetes uz Ziemassvētku koncertprogrammu “Ledus zieds” iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024