Menu
 

Foto: Dziedātāja Aija Andrejeva devusies koncerttūrē "Mēs pārejam uz Tu"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Dziedātāja Aija Andrejeva devusies koncerttūrē "Mēs pārejam uz Tu" Publicitātes foto

5. decembrī ar koncertu VEF Kultūras pilī dziedātāja Aija Andrejeva atklāja minikoncerttūri "Mēs pārejam uz Tu". Koncertos tiek izdzīvotas un izspēlētas dziesmas gan no jaunā albuma, taču arī visu sen iemīļotas kompozīcijas netiks turētas zem pūra, bet, kā saka Aija, tās iegūs citu krāsu un skanējumu.

"Jaunais albums "Mēs pārejam uz Tu" ir mans pārdzīvojums un piedzīvojums. Tas ir stāsts par vienu manas dzīves nodaļu, ar kuru gribu dalīties. Tās ir manas pārdomas, pieredze, mani sāpīgie un tumšie brīži, absolūta laime un ekstāze; tā ir mīlestība un ticība; tas ir izaicinājums būt drosmīgai un godīgai attiecībās ar cilvēkiem un galvenokārt – ar sevi pašu. Tas ir ceļš pie sevis, pie saknēm. Dabisks process, kas notiek ar katru no mums."

Koncertos uz skatuves Aija kāpj kopā ar jaunu pavadošo sastāvu: Kaspars Ansons (ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Kaspars Pļavnieks (bungas), Toms Veismanis (basģitāra), Toms Mikāls (taustiņi), Anna Zankovska un Santa Šillere (piebalsis). Koncertu īpašie viesi būs dziedātājs Alex, DJ Rudd un Ansis. Nākamie tūres koncerti notiks 7. decembrī Smiltenes kultūras centrā un 8. decembrī kultūras centrā "Siguldas devons".

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" tīklā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.