Logo
Drukāt šo lapu

Foto: Jaunā gada pirmajā svētdienā Siguldā viesosies šovs "Prieks kopā būt!"

Foto: Jaunā gada pirmajā svētdienā Siguldā viesosies šovs "Prieks kopā būt!" Foto – Vladislavs Proškins, F64

Noslēdzot TV3 20.jubilejas gadu, 28.decembrī Jelgavā norisinājās krāšņais šovs “Prieks kopā būt!”, kurā pulcējās populārāko TV šovu “Dziedi ar zvaigzni”, “Dejo ar zvaigzni”, “Koru kari”, “Izklausies redzēts” un “X Faktors” spožākie dalībnieki. 6.janvārī jaungada šovs būs skatāms Siguldas kultūras centrā “Devons”.

Vakara gaitā uz vienas skatuves kāpa pirmo “Koru karu” uzvarētājs Atis Auzāns ar kori, dziedātāja Liene Šomase un motosportists Jānis Vinters, kuri kļuva par 2007. gada šova “Dziedi ar zvaigzni” uzvarētājiem, 2008. gada šova “Dejo ar zvaigzni” uzvarētāji – spēkavīrs un aktieris Raivis Vidzis un dejotāja Viola Abramova, 2015. gada šova “Dejo ar zvaigzni” uzvarētāji – dziedātāja un topošā kinorežisore Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs.

Koncertā piedalījās arī Ieva Kerēvica, Dināra Rudāne, Olga Rajecka, Varis Vētra, Ieva Akuratere, Samanta Tīna, Rūda Dūduma, Rihards Lepers, Ieva Pļavniece, Atis Ieviņš, Aleksandra Kurusova, Žoržs Siksna, Valērijs unAgita Mironovi, Mārtiņš Rītiņš,  “Trīs tenori”, “Baritoni” u.c. mākslinieki.

Krāšņā un sirsnīgā vakara vadīšana bija uzticēta populārajam mūziķim Laurim Reinikam un šarmantajai Ivetai Feldmanei.

Šovu “Prieks kopā būt!” vēl var noskatīties 29.decembrī Saldū, 30.decembrī VEF Kultūras pilī Rīgā, 31.decembrī Madonā, 5.janvārī Rēzeknē, 6.janvārī Siguldas kultūras centrā “Devons”, 10.janvārī Cēsīs un 11.janvārī Valmierā. Biļetes uz Jaungada šovu var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

Iepriekš:

Tuvojas krāšņais TV3 Jaungada šovs "Prieks kopā būt"

Saistītie objekti

Foto galerija

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024