Logo
Drukāt šo lapu

Koncerts "Tenoru Jaunais gads" janvārī skanēs arī Baložos un Babītē Apriņķis.lv

Koncerts "Tenoru Jaunais gads" janvārī skanēs arī Baložos un Babītē Foto - publicitātes

22.janvārī Baložu pilsētas kultūras namā un 25.janvārī Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā Piņķos būs iespēja noklausīties koncertu “Tenoru Jaunais gads”.

Klausītājus ar dziesmām un elegantu humoru priecēs Latvijas Nacionālās operas solists Juris Jope, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Kristians Kareļins  un Mārtiņš Brūveris, kā arī Liepājas teātra aktieris Marģers Eglinskis. Par pavadījumu koncertos gādās pianista Anatolija Livčas instrumentālā grupa, gaidāmi arī īpašie viesi.

Kā informē koncertu organizatori, abos vakaros skanēs klausītāju iemīļotas dziesmas gluži jaunā interpretācijā un īpašā daudzbalsībā: “Tava rīta kafija”, “Karameles”,  ”Divi eņģeļi”, “Zelta kamanas”,  ”Mazā”, “O, Sole Mio", ”Tavas mājas manā azotē”, “Ziemassvētku miera sardze”, ”Ziemas ceļa idille” u.c. no Intara Busuļa, Dona, Mārtiņa Freimaņa, Igo, Lindas Leen repertuāra, kā arī Jāņa Lūsēna, Zigmara Liepiņa un Raimonda Paula “zelta” repertuāra skaņdarbi.

“Koncerts ir veidots tā, lai mūsdienīgā un atraktīvā gaisotnē kā savējais varētu sajusties gan nopietns mūzikas baudītājs, gan cilvēks, kurš vēlas labi atpūsties un gūt vienkārši pozitīvas emocijas. Nopietni ir domāts par estētiski baudījumu, lai ikvienam rodas svētku sajūta un tā patīkamā kņudoņa pakrūtē, jau ienākot zālē – to nodrošinās gan skaņas, gan smaržas, gan gaismas, un visam pāri – saturs. Protams, būs arī pārsteigumi!” stāsta koncerta producente Laila Ilze Purmaliete.

Koncerti "Tenoru Jaunais gads" paredzēti arī 11.janvārī Alūksnē, 13.janvārī Madonā, 15.janvārī Jelgavā, 17.janvārī Smiltenē, 20.janvārī Limbažos, 26.janvārī Cēsīs un 28.februārī VEF Kultūras pilī Rīgā. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

Saistītie objekti

Multimediji

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024