Menu
 

Šlāgerfestivāls "Uz dziesmotā viļņa" pulcēs populārus māksliniekus un muzikālās apvienības

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

6.jūlijā Ventspilī, Reņķa dārzā, ikviens aicināts apmeklēt šlāgerfestivālu “Uz dziesmotā viļņa”, kurā visu laiku iecienītākās estrādes melodijas izpildīs vairāk nekā 30 populāri dziedātāji un grupas, savukārt muzikālo priekšnesumu starplaikos apmeklētājus priecēs pasākuma vadītāji – Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa un Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris.

Festivālā populāri dziedātāji un grupas – Andris Baltacis, Jānis Moisejs, brāļi Ziemeļi, Liene Šomase, Kaspars Markševics, Ineta Rudzīte, Ainars Bumbieris, Tihovsku ģimene, māsas Legzdiņas, Rikardions, Aigariņš, grupas “Zeļļi”, “Neaizmirstulītes”, “Mākoņstūmēji”, “Crazy Dolls”, “Dvinskas muzikanti”, “Bruģis”, “Klaidonis”, „Dakota” “Vēja runa”, “Tālbraucēji”, “Zaļā galma kapela”, „Dobeles zemessargi”, “Lauku muzikanti” u.c. – izpildīs savas populārākās dziesmas.

Kā informē rīkotāji, festivāla īpašie viesi būs komponists Jānis Lūsēns, kurš šogad atzīmē 60 gadu jubileju, kā arī dziedātāji Uģis Roze, Ingus Pētersons, Žoržs Siksna un Laimis Rācenājs & Neaizmirstulītes. Pēc pusnakts zaļumballi spēlēs grupa “Dakota”. Šlāgerfestivālā būs arī vairāki pārsteigumi, kas šobrīd vēl netiek atklāti.

“Bērnībā man nebija lielāka prieka, kā klausīties dziesmas no plašu atskaņotāja un dungot tām līdz. Brāļi Laivinieki, dziesmas no teātra izrādēm, šis tas arī no ārvalstu repertuāra. Bet kas tad padara mūziku par tautā iemīļotu? Manuprāt, melodiskums, vienkāršība, kas balstīta ziņģēs un folklorā, lipīgs piedziedājums, kurš iegulst atmiņā un sirdī. Vārdos – tēmas, kas pazīstamas ikvienam. Un, protams, dziedātāja personība, kura ļauj dziesmā izstāstītam stāstam kļūt intriģējošam. Skatītāji un klausītāji mīl tos māksliniekus, kuri viņiem atbild ar to pašu,” saka Marija Bērziņa.

Pasākuma laikā Reņķa dārzā darbosies bārs, būs pieejams alus, atspirdzinoši dzērieni, kokteiļi, gardi ēdieni, mājražotāju produkcija un amatnieku izstrādājumi.

Biļetes uz koncertu var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.