Menu
 

Piektdiena, 09 Novembris 2018

"Kodols" iesaka. Uz Turciju jūs brauksiet atkal!

Skolēnu brīvdienas bija vienīgais laiks, kad mūsu ģimene varēja izbrīvēt laiku, lai visi kopā vēl vēlā rudenī aizbrauktu baudīt sauli un jūru. Rīgas lidostā, gaidot čārterreisu uz Antāliju (Turcijas kūrortu), saprotam, ka tādu kā mēs ir daudzi. Dažādu vecumu bērni līdzi ir katram otrajam ceļotājam. Jau lidostā ievērojam ģimeni, kas brauc kopā ar sešiem (!) bērniem. Un ir tikai saprotami, ka šai ģimenei līdzi brauc arī ņipra vecmāmiņa.

Lasīt vairāk...

Rimšēvičam aizdomās turētā statuss vēl vienā KNAB kriminālprocesā

Latvijas Bankas (LB) prezidents Ilmārs Rimšēvičs ir aizdomās turētā statusā vēl vienā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) lietvedībā esošā kriminālprocesā, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija. Publiski netiek atklāts, kādi Krimināllikuma panti Rimšēvičam tiek inkriminēti un vai šai lietai varētu būt saistība ar notikumiem ap "ABLV Bank".

Lasīt vairāk...

Pulkvedis Ilmārs Atis Lejiņš: Beigsim sevi šaustīt!

Sauszemes spēku Mehanizētajai kājnieku brigādei un tās komandierim pulkvedim Ilmāram Atim Lejiņam 11. novembris, kad visā Latvijā tiek svinēta Lāčplēša diena, būs visnotaļ noslogots. "Mēs iesaistāmies pasākumos visā Latvijā, tāpēc Ādažu bāzē pasākumus rīkojam dažas dienas agrāk," viņš stāsta sarunā ar "Rīgas Apriņķa Avīzi", atgādinot, ka jau tradicionāli 11. novembrī norisināsies lāpu gājiens, kurā piedalīsies gan jaunsargi no Ādažu vidusskolas, gan ādažnieki.

Lasīt vairāk...

"Norvik banka" maina nosaukumu uz "PNB banka"

No 9. novembra “Norvik bankas grupa” maina nosaukumu uz “PNB banka”. Klientiem visi līdzšinējie līgumi un vienošanās, kas noslēgtas ar AS “Norvik banka”, paliek spēkā, un arī ikdienas saskarsme ar banku turpināsies, kā ierasts, informē “PNB bankas” komunikācijas vadītāja Vineta Vilistere-Lāce.

Lasīt vairāk...

Opozīcija: Padomnieks Ķekavas pašvaldībā ieņem trīs amatus un pieprasa algas pielikumu (papildināta)

Ķekavas novada dome ir nolēmusi palielināt pašvaldības Iepirkumu komisijas locekļu atalgojumu, turklāt tas attieksies arī uz domes priekšsēdētājas Viktorijas Baires padomnieku Andri Volanski, kurš pašvaldībā ieņem trīs dažādus amatus, aģentūru LETA informēja domes opozīcijas deputāte Agnese Geduševa ("Gods kalpot mūsu Latvijai").

Lasīt vairāk...

"Swedbank": Latvijas ekonomikai – uzrāviens pretī simtgades svinībām

Simtgades svinību priekšvakarā Latvijas ekonomika aug pārsteidzoši strauji, spītējot virknei izaicinājumu un pārspējot gaidas, kā rezultātā jaunākajā “Swedbank” ekonomikas apskatā izaugsmes prognoze šim gadam paaugstināta uz 4,5%. Izaugsmes galvenie virzītāji ir investīcijas un mājsaimniecību patēriņš. Pasaules ekonomikas spēcīgā izaugsme ir sekmējusi Latvijas eksporta kāpumu, bet tuvredzīga ekonomiskā politika un attiecību pasliktināšanās starptautiskajā arēnā met šaubu ēnu pār globālās izaugsmes noturību.

Lasīt vairāk...

Dāvis Sīmanis: Es sevi izjūtu piederīgu šai zemei, bet par to nav jārunā skaļi

Kopš režisora Dāvja Sīmaņa trešās spēlfilmas "Tēvs Nakts" pirmizrādes pagājušas jau vairākas nedēļas, un šajā laikā tā kļuvusi par vienu no skatītākajām simtgades filmām. Tiesa, režisora domas jau ir pie nākamā darba – absurda komēdijas par noslēpumaināko latvieti Pēteri Mālderi, kuras filmēšana sāksies nākamgad. Turklāt ik pa brīdim Dāvis ļaujas izaicinājumam strādāt pie kāda vērienīga koncerta režijas, jo šī pieredze un izaicinājums, viņaprāt, lieliski noder, strādājot pie filmu veidošanas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.