Menu
 

Ceturtdiena, 28 Marts 2019

Ikšķilē tiekas Pierīgas pašvaldību apvienības biedri

28. martā Ikšķiles novada pirmsskolas izglītības iestādē “Čiekuriņš” notika Pierīgas pašvaldību apvienības biedru sapulce. Pirms sapulces PII “Čiekuriņš” vadītāja Laimīte Seņkāne-Soste viesus iepazīstināja ar jaunā bērnudārza telpām un atbildēja uz interesējošajiem jautājumiem. Visi atzinīgi novērtēja pašvaldības paveikto, izveidojot modernu izglītības iestādi, informē Ikšķiles novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Ināra Mūrniece Ādažu militārajā bāzē: Valsts stiprināšana ir mūsu visu uzdevums

Šobrīd valsts stiprināšana ir mūsu visu uzdevums – gan Nacionālo bruņoto spēku (NBS), gan visas sabiedrības; mūsu valsts pastāvēs tik ilgi, kamēr mēs to turēsim. Tā ceturtdien, kopā ar deputātiem par godu 15.gadadienai, kopš Latvija kļuvusi par NATO dalībvalsti, apmeklējot NBS militāro bāzi Ādažos, sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece.

Lasīt vairāk...

Eksperts: Izglītība vairs nav privilēģija

Ja pirms vairākām desmitgadēm karjeras uzsākšanai pietika vien ar skolas absolvēšanu, turklāt zināšanu dzīves ilgums bija mērāms desmitgadēs, tad mūsdienās šis princips ir būtiski mainījies. Zināšanu daudzums aug eksponenciāli, turklāt daudzās jomās zināšanu dzīves ilgums tagad ir mērāms mēnešos un gados.

Lasīt vairāk...

Siguldā sacentīsies 15 valstu jaunie badmintonisti

  • Publicēts Sports

No 29.līdz 31.martam Siguldā pirmo reizi Latvijā notiks Eiropas badmintona U17 reitinga turnīrs – “”Yonex” Latvia U17 International 2019”.  Uz turnīru Siguldā ir pieteikušies 111 spēlētāji no 15 valstīm – Austrijas, Baltkrievijas, Dānijas, Spānijas, Igaunijas, Itālijas, Lietuvas, Luksemburgas, Norvēģijas, Polijas, Krievijas, Skotijas, Zviedrijas, Ukrainas un Latvijas.

Lasīt vairāk...

Viedoklis. Sociālā uzņēmuma likumam – gads

Pirms gada, 1. aprīlī, stājās spēkā Sociālā uzņēmuma likums. Tā izstrāde un pieņemšana bija loģisks turpinājums sociālās uzņēmējdarbības ekosistēmas izveidei. Latvijā jau darbojās vairāki desmiti sociālās uzņēmējdarbības veicēju, gan kā komersanti, gan kā nevalstiskās organizācijas. Tāpat darbojās tādas sadarbības platformas kā Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija, kā arī tika uzsākta Eiropas Sociālā fonda projekta “Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai” īstenošana, lai paplašinātu atbalstu tieši sociālajiem uzņēmumiem.

Lasīt vairāk...

Sākas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi"

  • Publicēts Vide

No 28. marta līdz 30. aprīlim norisinās dabai draudzīga akcija – “Dod riepām otru dzīvi!”. Tās laikā iedzīvotājiem būs iespēja nodot nolietotās riepas gan to maiņas servisos, gan šķiroto atkritumu savākšanas laukumos. Pērn akcijas rezultātā pārstrādei tika nodotas vairāk nekā 2000 tonnu nolietotu riepu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.