Menu
 

Svētdiena, 14 Marts 2021

Voldemārs Lauciņš: Ticība. Kāpēc?

Kā tu jūties, kad tavā klātbūtnē sāk runāt par ticību vai reliģiju? Un tā var notikt, jo 17. februārī sākās Lielais Ciešanu jeb gavēņa laiks, kas nereti rosina uz garīga satura sarunām. Vai tūdaļ atsaucies uz Satversmi, ka valsts un reliģija mūsu zemē ir šķirtas? Vai uzklausi viedokli un iesaisties diskusijā – par Dievu, kas mīl grēcinieku, par cilvēku savstarpējo cieņu un rūpēm par vājāko?

Lasīt vairāk...

Domes priekšsēdētājs: ST lēmums par Ikšķiles pievienošanu Ogres novadam jārespektē

Latvija ir tiesiska un demokrātiska valsts, un ikviens Satversmes tiesas (ST) lēmums ir jārespektē, komentējot tiesas spriedumu administratīvi teritoriālās reformas (ATR) lietā, ar kuru Ikšķiles pilsētas un Tīnūžu pagasta pievienošanu Ogres novadam atzīta par atbilstošu Satversmei, aģentūrai LETA sacīja Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš (LZP).

Lasīt vairāk...

Restorāna direktors: Terminētais PVN samazinājums mazinās ēnu ekonomiku

Ārkārtējā situācija īpaši negatīvi ir ietekmējusi viesmīlības nozari – restorānu apmeklējumi klātienē nav iespējami un pasūtījumi, kas tiek izsniegti līdzņemšanai, nespēj nodrošināt ieņēmumus pirmskrīzes līmenī. Tajā pašā laikā  ēdienu piegāde daudziem restorāniem ir vienīgais peļņas avots. Šobrīd restorāniem īpaši būtisks atbalsts būtu terminētais PVN samazinājums 7% apmērā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.