Menu
 

Ceturtdiena, 24 Jūnijs 2021

Svētkos prom no mājām? Ieteikumi mājokļa drošībai

Katrs otrais ugunsgrēks nepareizi lietotas elektroinstalācijas vai elektroierīču bojājumu dēļ, vidēji pieci atlīdzību pieteikumi par nopludinātiem īpašumiem katru dienu, piecas zādzības no mājokļiem dienā – tie ir tikai apdrošināšanas sabiedrības “Balta” redzeslokā nonākušie nelaimes gadījumi.

Lasīt vairāk...

Kā saglabāt zaļojošu dārzu un pagalmu karstā vasarā?

Kas vēl var būt atsvaidzinošāks par vēsu dušu karstā vasaras dienā? Tāpat kā mēs tiecamies saules svelmē veldzēties, arī mūsu piemājas zāliens un augi priecājas par atvēsinošu ūdens devu. Lai vasaras karstajā svelmē un tuvojošo Līgo svētku laikā zāliens būtu mitrināts un joprojām zaļotu, “Fiskars” ir sagatavojis padomus, kā pilnveidot savu vasaras dārza laistīšanas rutīnu un kādus rīkus izmantot, lai to padarītu pēc iespējas relaksējošāku.

Lasīt vairāk...

"McAfee" dibinātājs atrasts miris cietuma kamerā Spānijā

ASV interneta drošības uzņēmuma "McAfee" dibinātājs Džons Makafī trešdien atrasts miris savā cietuma kamerā Spānijā, un tiek uzskatīts, ka viņš izdarījis pašnāvību vairākas stundas pēc tam, kad tiesa nolēma Makafī izdot ASV, kur viņš tiek apsūdzēts par izvairīšanos no nodokļiem un kriptovalūtu nepatiesu reklamēšanu, vēsta Spānijas plašsaziņas līdzekļi.

Lasīt vairāk...

Lai Jāņi bez paģirām!

Tā nu tas tiešām ir, ka dažas dienas pirms Jāņiem un arī tūliņ pēc saulgriežiem, aptiekās tiek meklēti līdzekļi toksikozei, ko izraisa pārmēru liels alkohola patēriņš. Rādās, ka blakus Jāņu sieram, šašlikam un alus sešpakai iepirkuma grozā tikpat līgani ieguļas arī kāds medikaments, kas palīdzēs tikt galā ar nevēlamu simptomātiku. Taču mēs, mediķi, atgādinām, ka labāk par medikamenta iegādi ir pārzināt riskus un ievērot mērenību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.