Menu
 

Sestdiena, 16 Aprīlis 2022

Kā nepārmaksāt par kredītu? Konsultē eksperti

Aizdevuma ņemšana kā jebkurš finanšu lēmums ir rūpīgi jāapsver, tomēr bieži ir iespējams apjukt dažādo kredītu devēju piedāvājumos un palaist garām svarīgāko informāciju kredīta ņemšanas procesā – aizdevuma kopējo izmaksu aprēķinu. Kā uzzināt, cik dārgs būs aizdevums, un kā noskaidrot, vai aizdevumam laika gaitā neuzradīsies papildu izmaksas?

Lasīt vairāk...

Padomi, kā gatavot Lieldienu olas, lai tās būtu gan dekoratīvas, gan drošas uzturā

Lieldienu laikā pat rūdīti olu neēdāji uzskata par savu pienākumu nokrāsot vismaz dažas raibas olas svētku galdam. Turklāt svētki ir gari un reizēm vārītas olas siltā istabā stāv vairākas dienas. Vai zini cik ilgi krāsotās olas ir ēdamas, vai tās jātur ledusskapī un kurā brīdī raibās olas kļūst tikai par svētku rotu un uzturā nav lietojamas?

Lasīt vairāk...

Kā parūpēties par savu un tuvinieku drošību Lieldienās

Lieldienas ir tradīciju un izklaižu pārpildīts laiks, kad kopā sapulcējas visa ģimene - krāsot un ripināt olas, pavadīt laiku dabā un augstu šūpoties. Tomēr, kur aktivitātes svaigā gaisā, tur nereti arī traumas un citi atgadījumi. Lai Lieldienas neizbojātu nevēlami nelaimes negadījumi, "Gjensidige Latvija" dalās ar padomiem, kā droši pavadīt svētkus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.