Menu
 

Trešdiena, 20 Aprīlis 2022

Uldis Vītiņš: Kā karš Ukrainā ietekmēs digitālo reklāmu?

Krievijas karš Ukrainā ietekmējis teju visas mūsu ikdienas dzīves jomas – gan sadzīves, gan biznesa un arī digitālo reklāmu. Daļa uzņēmumu savas reklāmas kampaņas transformējuši atbalsta pasākumos Ukrainai vai arī uzsāktās reklāmas aktivitātes apturējuši pavisam, savukārt mediju patērētāji, sekojot kara aktualitātēm, iegrimuši interneta ziņu portālos.

Lasīt vairāk...

"Luminor": Latvijas ekonomikai šis gads būs skarbas pārbaudes laiks

Sarežģītā ģeopolitiskā situācija šogad radīs milzīgu globālu ietekmi uz pasaules ekonomiku – mainīsies tirdzniecības plūsmas, par prioritāti izvirzot drošības apsvērumus un cīņu par globālo ietekmi, nevis komerciālu loģiku. Arī Latvijas ekonomikai šis būs grūts gads, ko ietekmēs karadarbība tuvajos kaimiņos, augstā inflācija un piegādes ķēžu traucējumi, liecina jaunākais Luminor Baltijas un Latvijas ekonomikas apskats.

Lasīt vairāk...

Izsludina brīvdabas nakts izrādi "Kaupēn, mans mīļais" Siguldā

Koncertuzveduma “Kaupēn, mans mīļais” veidotāji paziņo par vienīgo vasaras brīvdabas nakts izrādi 12.augustā plkst.22.00 Siguldas pilsdrupu estrādē.  Vērienīgais uzvedums, kurā Jāņa Lūsēna un Māras Zālītes rokoperu uz skatuves izdzīvo 35 mūzikas profesionāļi, nakts izrādē būs vēl iespaidīgāks, sola rīkotāji. Koncertuzvedumu veidojusi “Producentu grupa 7”, biļetes uz vasaras nakts izrādi Siguldā var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.