Menu
 

Ceturtdiena, 21 Aprīlis 2022

Pērn Latvijā identificēts 61 cilvēku tirdzniecības upuris un cietušais

Iekšlietu ministrija ir sagatavojusi pārskatu par cilvēku tirdzniecības situāciju un cīņu pret cilvēku tirdzniecību Latvijā 2021.gadā. Pārskatā secināts, ka turpinājās iepriekšējos gados novērotās tendences – biežāki darbaspēka ekspluatācijas gadījumi, lielāka digitālo tehnoloģiju ietekme upuru vervēšanā un cilvēku tirdzniecības organizēšanā.

Lasīt vairāk...

Eksperta ieteikumi videi draudzīgu paradumu ieviešanā

Pārmaiņas sev bieži līdzi nes arī jaunu prasmju apgūšanu un ierasto paradumu maiņu. Jau vairāk nekā divus mēnešus Latvijā darbojas depozīta sistēma dzērienu iepakojumiem, kas iedzīvotājiem sniedz iespēju ne vien sākt dzīvot pārdomātāk un videi draudzīgāk, bet arī ieviest jaunus paradumus savā ikdienā. Lai gan daudziem paradumu maiņa šķiet sarežģīts un apgrūtinošs process, svarīgākais ceļā uz pārmaiņām ir atrast sev piemērotāko metodi jauna paraduma iedzīvināšanai ikdienā.

Lasīt vairāk...

Šonedēļ būs iespēja viesoties Skulmju dzimtas mājā Mālpilī

21.aprīlī tiek atzīmēta izcilā aktiera Valentīna Skulmes 100. dzimšanas diena. Par godu šim notikumam ikvienam interesentam savas durvis vērs Skulmju dzimtas māja Mālpilī. Iepazīties ar radošās dzimtas vēsturi un mājā izvietotajiem oriģinālajiem eksponātiem palīdzēs trīs gides – Ieva Pauloviča, Viktorija Kalniņa un Esmeralda Tāle, liecina Siguldas novada pašvaldības informācija.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.