Menu
 

Sestdiena, 09 Aprīlis 2022

Ceļš uz skaistiem un veselīgiem matiem – piecas kļūdas matu kopšanā

Vai ikdienā pievērs uzmanību savai matu veselībai, rūpīgi izvēlies un izmēģini dažādus matu šampūnus, kondicionierus un maskas, bet mati vēl aizvien nav mirdzoši un veselīgi? Ne velti ir teiciens, ka mati ir mūsu skaistākā rota, tāpēc par tiem ir pareizi jārūpējas un jāizmanto atbilstoši kopšanas līdzekļi. Kādas ir biežākās kļūdas matu kopšanā un kā tās var atrisināt?

Lasīt vairāk...

Dainis Gašpuitis: Globālā turbulence dzen cenas augšup

Martā gada inflācija sasniedza jaunu virsotni – 11,5%. Pārtika, transports un mājoklis bija galvenās inflāciju virzošās grupas, kas veidoja 9.1 procentpunktu no visas inflācijas. Šobrīd inflāciju veido ārkārtīgi izaicinoša kombinācija, kad vienlaikus strauji pieaug gan enerģijas, gan pārtikas cenas, kas smagi cērt pa iedzīvotāju pirktspēju.

Lasīt vairāk...

Videoreceptes: olbaltumvielām bagātu brokastu idejas visai ģimenei

Brokastis mēdz dēvēt par svarīgāko dienas maltīti. Ne velti ir teiciens, kas mudina brokastis vienmēr apēst pašam, bet pusdienās jau dalīties ar draugiem. Kāpēc brokastīs ir vērts iekļaut olbaltumvielām bagātus produktus un kā tos labāk kombinēt, stāsta šefpavārs, “Rimi bērniem” garšas eksperts Normunds Baranovskis. Savukārt “Rimi bērniem” gardēde Lība Smildziņa kopā ar māsu Sāru un brāli Klāvu gatavo trīs gardas receptes, kas satur produktus ar augstu olbaltumvielu saturu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.