Menu
 

Piektdiena, 29 Janvāris 2021

Eiropas Zāļu aģentūra iesaka Eiropas Savienībā reģistrēt "AstraZeneca" vakcīnu pret Covid-19

Eiropas Zāļu aģentūra (EZA) šodien, 29. janvārī, ir ieteikusi Eiropas Savienībā (ES) reģistrēt ar nosacījumiem vakcīnu “Covid-19 Vaccine AstraZeneca”.  Šī vakcīna ir paredzēta Covid-19 slimības novēršanai cilvēkiem no 18 gadu vecuma. Lai vakcīna tiktu reģistrēta lietošanai visās ES dalībvalstīs, vēl nepieciešams saņemt Eiropas Komisijas apstiprinājumu. Saskaņā ar ražotāja sniegto informāciju Nacionālajam veselības dienestam (NVD) pirmā šo vakcīnu piegāde ir plānota šī gada februārī.

Lasīt vairāk...

Eksperte: Šobrīd darba tirgū var saņemt atteikumu pārāk augstas kvalifikācijas dēļ

Liela daļa darba ņēmēju pandēmijas ietekmē bijuši spiesti meklēt citu darbu. Vēl daļai būtiski mainījušies darba apstākļi, kas mudinājuši pārvērtēt situāciju un, iespējams, lūkoties pēc jauniem izaicinājumiem. Vai šobrīd ir piemērots laiks jauna darba meklējumiem? Kurās nozarēs lūkoties, ja meklējat jaunas iespējas? Ar cik ilgu laika posmu jārēķinās jauna darba meklētājiem?

Lasīt vairāk...

Banka "Citadele" piešķīrusi 200 000 eiro digitālo tehnoloģiju projektiem Bulduru Dārzkopības vidusskolā

Lai ainavu dārzniecībā ieviestu digitālās tehnoloģijas, veiktu zinātniskos pētījumus un paaugstinātu audzēkņu konkurētspēju, Bulduru Dārzkopības vidusskola ar bankas "Citadele" finansējumu ierīko pirmo viedo dārzu Latvijā un izstrādā jaunu starptautiskas sadarbības tālmācības programmu. Abu projektu īstenošanā izmantota bankas "Citadele" izsniegtā kredītlīnija 200 tūkstošu eiro apmērā un valsts attīstības finanšu institūcijas "Altum" galvojums, informēja bankā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.