Menu
 

Svētdiena, 17 Marts 2019

Ulbrokas un Valmieras florbolistu duelī būs nepieciešama septītā spēle

  • Publicēts Sports

Trešo reizi izvirzījušies vadībā Latvijas florbola čempionāta ceturtdaļfināla sērijā pret florbola klubu “Valmiera”, “Betsafe Oxdog Ulbroka” komandas spēlētāji nespēja iegūto pārsvaru nosargāt un zaudēja nākamajā spēlē – sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir 3:3. Citi Pierīgas florbola klubi sešās spēlēs brīvdienās guva tikai vienu uzvaru.

Lasīt vairāk...

Guntis Kalme. Uzvarētāju ticība

Baznīca šobrīd dzīvo Jēzus Kristus ciešanu laikā, un pēc nepilna mēneša būs Klusā nedēļa ar tās noslēguma dramatiskajiem notikumiem – Lielo piektdienu, Kluso sestdienu, bez kurām nav saprotama Lieldienu – Jēzus Kristus uzvaras pār nāvi svinēšanas jēga.

Lasīt vairāk...

Lietas, ko zināt par savu bērnu redzes veselību

Statistika atklāj, ka Latvijā līdz pat 25% bērnu tiek konstatētas redzes problēmas. Ja redzes problēmas netiek pamanītas un novērstas laikus, tās traucē bērna turpmākajai attīstībai un rada grūtības dzīvē, vispirms – jau skolā. Lai redzes korekcija būtu sekmīga, ir svarīgi redzes problēmas pamanīt un risināt savlaicīgi. Vecākiem nav pašiem jāspēj konstatēt, ka viņu bērnam ir redzes problēmas, te lieti var noderēt speciālistu padoms.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Puse Latvijas iedzīvotāju diennaktī neizdzer pietiekami daudz ūdens

Vien puse (46 %) Latvijas iedzīvotāju diennaktī uzņem vismaz 1-1,5 litrus ūdens, liecina jaunākais “Mana Aptieka & Apotheka Veselības indekss”. Eksperti norāda, ka nepietiekams ūdens patēriņš var rezultēties ar daudzveidīgām veselības problēmām – traucēta vielmaiņa un dažādu orgānu darbība, liekais svars, sausa, neelastīga āda ir vien dažas no tām.

Lasīt vairāk...

Nākamās nedēļas vidū sāksies astronomiskais pavasaris

Nākamnedēļ diena kļūs garāka par nakti, un 20.martā īsi pirms pusnakts būs pavasara ekvinokcija - sāksies astronomiskais pavasaris. Saskaņā ar astronomu sniegto informāciju jau pirmdien, 18.martā, diena un nakts būs vienāda garuma. Katru nākamo dienu saules spīdēšanas ilgums pieaugs par nepilnām piecām minūtēm.

Lasīt vairāk...

Trīs pankūku receptes jauniem garšu piedzīvojumiem

Trešdaļai Latvijas iedzīvotāju ir tradīcija brīvdienu brokastīs baudīt pankūkas. AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar kulinārijas blogeri Betiju Kalēju piedāvā ierosmei un jauniem garšu piedzīvojumiem trīs receptes. Tās derēs gan tiem, kuru rītos jau virmo pankūku smarža, gan tiem, kuri vēl tikai gatavojas šādu brīvdienu tradīciju ieviest savā ģimenē.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.