Menu
 

Ceturtdiena, 12 Decembris 2019

Mājokli pirkt vai īrēt? Pieredzes stāsti, kas palīdzēs izlemt

Katrs ceturtais Latvijas jaunietis vecumā no 25 līdz 34 gadiem šobrīd īrē dzīvokli, taču trešā daļa no tiem jau nākamo divu gadu laikā plāno iegādāties savu mājokli, liecina nekustamo īpašumu kompānijas “Latio” veiktā aptauja. Pirkt vai īrēt mājokli? Šis jautājums nodarbina daudzu prātus. Aptaujāto jauniešu pieredze ir dažāda, taču visi viennozīmīgi norāda, ka savas priekšrocības ir gan īrētam, gan īpašumā esošam mājoklim.

Lasīt vairāk...

Foto: Krāšņi tērpi un stāvovācijas "Reiz Ziemassvētkos 2" atklāšanas koncertā

Skatītāju piepildītā VEF Kultūras pils lielajā zālē ar stāvovācijām noslēdzās Guntara Rača un grupas "Saldās sejas" koncertu sērijas "Reiz Ziemassvētkos 2" pirmais koncerts. Koncertā uzstājās arī dziedātāji Ivo Fomins, Katrīna Bindere, Kristena Cīrule un Mārtiņš Ruskis, savas solo dziesmas izpildīja arī grupas dalībnieks Jānis Narkevics Jr. Jau otro gadu kopā ar pārējiem ir arī bērnu vokālais ansamblis "Dzeguzīte", kas uzstājās gan ar solo dziesmām, gan duetos ar lielajiem dziedātājiem, informēja koncertu rīkotāji.

Lasīt vairāk...

Top5 drošas braukšanas likumi, ko autovadītājiem neaizmirst ziemas periodā

Ziemas periodā autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, jo sals un nokrišņi var radīt apgrūtinošus braukšanas apstākļus. Šajā laikā palielinās satiksmes negadījumu skaits. Kā liecina Ceļu satiksmes un drošības direkcijas (CSDD) dati, pērn laikā no novembra līdz martam Latvijā reģistrēti 17 489 ceļu satiksmes negadījumi, tostarp 314 avārijas izraisīja apledojuši ceļi, slapjš sniegs vai noblietēts sniegs.

Lasīt vairāk...

No franču brokastīm līdz latviešu pirts rituāliem (1.daļa)

Latvijai ir, ko piedāvāt tūristiem. Pēdējo gadu laikā ārvalstu viesu skaits Latvijā stabili pieaug. Salīdzinājumam: 2016. gadā viesnīcās un citās tūrisma mītnēs Latvijā tika apkalpoti 2 303 643 cilvēki, 2017. gadā – 2 577 338 cilvēki, 2018. gadā – jau 2 808 808 cilvēki. Visvairāk ārvalstu viesu tiek uzņemti Rīgā, tālāk popularitātes ziņā seko Jūrmala un Siguldas novads.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.