Menu
 

Sestdiena, 22 Februāris 2020

Ulbrokas florbolisti ar ķekaviešu palīdzību nosargā otro vietu virslīgas pamatturnīrā

  • Publicēts Sports

Ar vienādu rezultātu 7:6 sestdien beigušās Latvijas florbola virslīgas pamatturnīra pēdējās kārtas spēles, kurās piedalījās abi Pierīgas klubi. Par spīti zaudējumam pēcspēles metienu sērijā pret florbola klubu “Valmiera” otro vietu turnīra tabulā nosargāja “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” komanda, kuru konkurentus “Lielvārde/FatPipe” florbolistus diezgan negaidīti pārspēja “Ķekava”. Pierīgas klubi aizvadījuši spēles arī citās Latvijas florbola čempionāta līgās.

Lasīt vairāk...

Kādēļ vērts ceļot ārpus Eiropas?

Tādas pasaulslavenas vietas, kā Riodežaneiro, Bali, Sidneja, Bruneja, Omāna u.c. spēj pārsteigt pat daudzus pieredzējušus ceļotājus, kuri līdz tam ceļojuši tikai Eiropā. Saskaroties ar pilnīgi citu kultūru, dabu un ēšanas tradīcijām, viņi saprot, ka līdz šim baudījuši diezgan vienveidīgus ceļojumu iespaidus.

Lasīt vairāk...

Farmaceites padomi zarnu trakta baktēriju balansam

Zarnu  trakts ir atbildīgs par organisma apgādāšanu ar nepieciešamajām uzturvielām, taču, lai tas spētu pilnvērtīgi veikt savas funkcijas, tajā mītošajām labajām un sliktajām baktērijām jābūt līdzsvarā. Nelabvēlīgas izmaiņas un baktēriju disbalanss var kalpot par iemeslu sliktai pašsajūtai un dažādām saslimšanām, tai skaitā nervu sistēmas darbības traucējumiem.

Lasīt vairāk...

BK "Ķekava" savās mājās apspēlē Ventspils studentus

  • Publicēts Sports

Vienlaicīgi ar Latvijas izlases basketbolistiem, kuru kreklus uz muguras rotāja “Ķekavas” vārds, spēli piektdien vakarā aizvadīja arī “īstie” ķekavieši – Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas turnīra mačā basketbola klubs “Ķekava” savās mājās uzņēma Ventspils Augstskolas studentus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.