Menu
 

Ceturtdiena, 23 Aprīlis 2020

KNAB aizturētā Murjāņu Sporta ģimnāzijas direktore Amantova atkāpjas no LOK ieņemamajiem amatiem (papildināta)

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) valde pieprasījusi un saņēmusi no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) aizturētās Murjāņu Sporta ģimnāzijas direktores Ingrīdas Amantovas (ZZS) iesniegumu par atkāpšanos no LOK ieņemamajiem amatiem, aģentūru LETA informēja LOK preses sekretārs Mārtiņš Mālmeisters.

Lasīt vairāk...

AKKA/LAA Autora balvu saņem Godiņš, Kirke, Rītups un Zilbalodis

23.aprīlī, Pasaules grāmatu un autortiesību dienā, Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūra/Latvijas Autoru apvienība (AKKA/LAA) jau septīto gadu pasniedza Autora balvu kolēģu ieteiktiem autoriem, kuru darbi, kas pirmoreiz publiskoti iepriekšējos divos gados, izrādījušies iedvesmojošs pārsteigums. Šajā gadā piešķirtas četras Autora balvas.

Lasīt vairāk...

Valdība lidostas "Rīga" pamatkapitālā ieguldīs 49,91 miljonu eiro

Valdība lēmusi atbalstīt valsts akciju sabiedrības "Starptautiskā lidosta "Rīga"" darbību ārkārtējās situācijas apstākļos par kopējo summu 54,42 miljoni eiro, palielinot uzņēmuma pamatkapitālu un atceļot dividenžu maksājumu par iepriekšējo gadu. Uzņēmuma pamatkapitāls tiks palielināts par 49,91 miljonu eiro, savukārt 2019.gada dividenžu apjoms, kas paliks lidostas rīcībā, ir 4,51 miljons eiro, informē Satiksmes ministrijā. Šie soļi palīdzēs nodrošināt lidostas spēju pārvarēt Covid-19 izraisīto krīzi un stabilizēt Baltijas lielākā starptautiskās aviācijas uzņēmuma darbību.

Lasīt vairāk...

Kurš tad ir īstais Daugavas lasis?

Virsrakstā uzdoto jautājumu patiesībā var uzdot par daudzām zivju sugām, jo katru gadu Latvijas ūdeņos tiek ielaisti mākslīgi pavairoti zivju mazuļi. Liela daļa no tiem iet bojā, bet izdzīvojušie aug un tālāk vairojas kopā ar savvaļniekiem. Šādi cilvēks kompensē dabai aizņemto labumu, vienlaikus gādājot pats par savējo. Arī iepretim Rīgas pilij Daugavā makšķernieki velk zandartus, kas auguši valstij piederošā zivjaudzētavā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.