Menu
 

Sestdiena, 16 Janvāris 2021

Profesore: Attālinātas mācības. Par ko jādomā nākotnē?

Pandēmija radīja līdz šim nebijušu situāciju, kad izglītībā vairs nerunā par to, vai izglītības tehnoloģijas izmantot un no kura vecuma izmantot, bet gan to, kuras tehnoloģijas izvēlēties, kuras no tām varētu labāk palīdzēt mācīties un kuri tehnoloģiskie risinājumi labāk palīdzēs organizēt mācību procesus dažādām izglītojamo mērķgrupām.

Lasīt vairāk...

Pretī uzlecošajai saulei ar Mārtiņu Sirmo: Āzijas garšas

Mūsu laikmets ļauj doties dažādos garšas ceļojumos un vairāk nekā jebkad agrāk gatavot, iedvesmojoties no dažādām valstīm un kultūrām. Pavāram ceļojums sākas ar jaunu produktu un jaunu gatavošanas tehniku iepazīšanu. Uzzini, cik intriģējošs un gards ir garšu ceļojums un pagatavo trīs gardas, Āzijai raksturīgas receptes!

Lasīt vairāk...

10 000 soļu dienā – kāpēc un vai vajag?

Aktīvs dzīvesveids vienmēr bijis svarīgs elements rūpēs par ķermeņa fizisko un emocionālo veselību. Viens no vienkāršākajiem veidiem kā nodrošināt pietiekamu fizisko aktivitāšu līmeni ir iešana. Lai gan ārkārtējās situācijas laikā sabiedrība pielāgojusies jauniem apstākļiem, tostarp, vairāk pavadot laiku mājās, kustība joprojām ir svarīgs ikdienas elements, kam arī ziemā jāpievērš uzmanība. Par to, kāpēc īpaši cilvēkiem ar sēdošu darbu turēties pie 10 000 soļiem ik dienas, un kā sevi motivēt uzsākt šo ieradumu, raksta turpinājumā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.