Menu
 

Trešdiena, 19 Decembris 2018

"KPV LV" iekšlietu ministra amatam virzīs Gobzemu

Partija "KPV LV" piedāvā Krišjāņa Kariņa (JV) veidotajai valdībai trīs ministru amata kandidātus, iekšlietu ministra amatam virzot Aldi Gobzemu, ekonomikas ministra amatam – Didzi Šmitu, bet labklājības ministres amatam – Ievu Krapāni, pēc "KPV LV" frakcijas sēdes žurnālistiem paziņoja tās priekšsēdētājs Atis Zakatistovs.

Lasīt vairāk...

"Dvīga" – drošs patvērums

Sievas, kuras jau desmit gadus dzied folkloras kopā "Dvīga", pirmo reizi vienotā kolektīvā savas pirmās – Saulkrastu – publikas priekšā iznāca Latvijas valsts 90. gadadienas pasākumā 2008. gada 17. novembrī. Šogad valsts simtgades pasākumā viņas sēdēja skatītāju zālē, bet kopā būšanas desmitgadi Saulkrastos decembra sākumā svinēja tā, ka noskan.

Lasīt vairāk...

Radošas receptes klasiskam Ziemassvētku galdam

Veikalu tīkla "Elvi" aptaujas un pārdošanas rezultāti gadu no gada apstiprina – tieši bagātīgi klāts svētku galds ir viena no svarīgākajām Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanas sastāvdaļām. Lai tradicionālos svētku ēdienus papildinātu ar jaunām receptēm, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar nacionālo pārtikas mazumtirdzniecības tīklu "Elvi" aicina izmēģināt divus ēdienus, kas ne tikai labi garšos, bet arī vizuāli rotās svētku galdu.

Lasīt vairāk...

Video: "Orkla" ražotnē Babītes novadā darbu sākušas jaunas iekārtas un laboratorija

Šogad “Orkla Foods Latvija” ražotnē Babītes novada Spilvē īstenota virkne investīciju projektu ražošanas līniju modernizācijai, fiziski smaga roku darba samazināšanai un kvalitātes kontroles nodrošināšanai. Kopš decembra darbu sācis paletaizers, bet no maija strādā jauna Mikrobioloģijas laboratorija. Ir skaidri “Orkla Foods Latvija” nākamā gada ieguldījumu plāni, kuru gaitā paredzēts īstenot investīciju projektus 800 000 eiro apjomā.

Lasīt vairāk...

Foto: Olaines novadā noskaidroti "Jauniešu gada balvas" laureāti

Pagājušās nedēļas beigās Olaines novadā sveikti šī gada “Jauniešu gada balvas” pretendenti un uzvarētāji astoņās nominācijās. Jau sesto gadu Olaines novada pašvaldība apzina aktīvākos un talantīgākos novada jauniešus un izvērtē viņu personīgos sasniegumus un ieguldījumu novada attīstībā, lai svinīgā pasākumā teiktu paldies.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.