Menu
 

Otrdiena, 31 Decembris 2019

Kuģojam uz 2020!

“Rīgas Apriņķa Avīze” un “Apriņķis.lv” vēl saviem lasītājiem priecīgus laimīgu jauno gadu, tomēr ar zināmu ironiju secina, ka nākamā gada kuģis nesola nedz vieglu, nedz ērtu ceļošanu laikā.

Lasīt vairāk...

Izmaiņas pacientu līdzmaksājumu apmēros no 2020. gada

Sākot ar 2020.gada 1.janvāri, spēkā stāsies grozījumi*, kas paredz izmaiņas pacientu līdzmaksājumu apjomā, saņemot valsts apmaksātos veselības aprūpes pakalpojumus. Visiem iedzīvotājiem līdzmaksājumu summas būs samazinātas, izņemot līdzmaksājumu par ģimenes ārsta apmeklējumu personām līdz 65 gadu vecumam.

Lasīt vairāk...

Lasītākie raksti portālā "Apriņķis.lv" 2019.gadā

Gada nogalē esam apkopojuši lasītākos rakstus portālā “Apriņķis.lv”, kur tiek publicēti gan “Rīgas Apriņķa Avīzes” sagatavotie raksti, gan citi materiāli. Kā redzams, portāla lasītājus ir interesējušas visdažādākās tēmas – sākot no maciņu papildināšanas iespējām un beidzot ar viedokli par Grētu Tūnbergu kā klimata reliģijas pravieti. Labāko divdesmitniekā ir arī divi raksti par administratīvi teritoriālo reformu, kas liecina, ka lasītājus šī tēma interesē, un varam droši apgalvot, ka nākamgad šai novadu robežu maiņas sadaļai pievērsīsim pastiprinātu uzmanību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.