Menu
 

Pirmdiena, 18 Marts 2019

Koalīcija neizslēdz iespēju šogad palielināt pedagogu algas, ja būs līdzekļi un veiks reformas

Koalīcijas partijas lēmušas piedāvāt pedagogiem vienošanos - budžeta likumprojektos paredzēt, ka jau šogad tiks izskatīta iespēja palielināt skolotāju atalgojumu, ja tam būs nepieciešamie līdzekļi un tiks veiktas nepieciešamās reformas izglītības jomā, pirmdien pēc koalīcijas sanāksmes paziņoja premjers Krišjānis Kariņš (JV).

Lasīt vairāk...

LFF izmeklē iespējamos godīgas spēles principu pārkāpumus Salaspils futbola klubā

  • Publicēts Sports

Latvijas Futbola federācija (LFF) noslēgusi apjomīgu izmeklēšanu par iespējamiem godīgas spēles (fair play) principu pārkāpumiem klubā FK “Salaspils”, pērnajā sezonā piesaistot viesspēlētājus no Ukrainas, un lems par tālākajām darbībām. Ja aizdomas apstiprināsies, pieņemtie mēri būs maksimāli bargi, informēja LFF prezidents Kaspars Gorkšs.

Lasīt vairāk...

Jaunolainē par vairāk nekā miljonu eiro renovēs daudzdzīvokļu māju

Olaines novada namu apsaimniekotājs SIA “Zeiferti” parakstījis līgumu ar Attīstības finanšu institūciju “Altum” par Eiropas Savienības finansējuma piešķiršanu 527 056,36 eiro apmērā no Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Meža ielā 7, Jaunolainē, energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumu īstenošanai.

Lasīt vairāk...

Aicina piedalīties jaunā Ķekavas novada teritorijas plānojuma publiskajā apspriešanā

Ķekavas novada pašvaldība no 18. marta līdz 29. aprīlim aicina iedzīvotājus un nekustamo īpašumu īpašniekus iesaistīties publiskās apspriešanas norisē, iepazīstoties ar sagatavoto Ķekavas novada teritorijas plānojuma redakciju un Vides pārskata projektu, apmeklējot publiskās apspriešanas sanāksmes un sniedzot priekšlikumus par teritorijas plānojuma risinājumiem.

Lasīt vairāk...

LNSO kamermūzikas koncertā skanēs kaislīgi tango ritmi

21.martā Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) aicina iejusties karstasinīgos tango ritmos Lielajā ģildē. Koncertā “LNSO kamermūzika. Tango II” varēs dzirdēt tango klasiķa Astora Pjacollas skaņdarbus “Četri gadalaiki” un “Tango vēsture”, kurus papildinās itāļu džeza akordeonista Fausto Bekalosi opuss “Tangamente”, kā arī Kārļa Lāča “Latvju tango”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.