Menu
 

Sestdiena, 09 Marts 2019

LBL: Ķekava uzvar sešatā, Sigulda zaudē piecatā

  • Publicēts Sports

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā piecu zaudējumu sēriju izdevies pārtraukt basketbola klubam “Ķekava”, kas, spēlējot tikai sešu vīru sastāvā sestdien viesos pārspēja Ventspils Augstskolas studentus. LBL trešajā divīzijā Siguldas sporta skolas komandas neveiksmju sērija sasniegusi astoņu mačus.

Lasīt vairāk...

Pērn valsts parāds audzis par 500 miljoniem eiro

2018.gadā, salīdzinot ar 2017.gadu, valsts parāds audzis par 500 miljoniem eiro, liecina Valsts kases sniegtā informācija. Saskaņā ar Valsts kases operatīvajiem datiem, 2018.gada beigās valsts parāds veidoja 10,2 miljardus eiro, kopš 2017.gada beigām pieaugot par 500 miljoniem eiro.

Lasīt vairāk...

Olaines bērnudārza vadītāja: Katrā cilvēkā ir saule, jāļauj tai spīdēt!

Ar Olaines pirmsskolas izglītības iestādes “Magonīte” vadītāju Jeļenu Kalvišu tiekamies darba dienas vidū. Bērnudārzā ir pavisam kluss, ap 270 mazo šobrīd ir diendusā, garajos gaiteņos teju neviena nav. Šo gandrīz vai jāsauc par paraugdārziņu – pie nesen būvētās ēkas ieejas plīvo Ekoskolas zaļais karogs, iekšpusē redzama goda zīme, kas vēsta, ka 2017. gadā “Magonīte” ieguva apbalvojumu kā pedagogam draudzīgākā izglītības iestāde.

Lasīt vairāk...

Pierīgas novadu pārstāvji sadalījuši Latvijas čempionāta medaļas kamaniņu sportā

  • Publicēts Sports

Kendija Aparjode no Saulkrastiem, kā arī siguldieši Riks Kristens Rozītis un brāļi Andris un Juris Šici sestdien Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē izcīnījuši Latvijas čempionu titulus kamaniņu sporta sezonas pēdējās sacensībās. Arī jauniešu konkurencē gandrīz visus medaļu komplektus savā starpā sadalīja Pierīgas novadu sportisti.

Lasīt vairāk...

Video: Kā top "Laimas" rozā šokolāde

Latvijā mīlētākais saldumu zīmols “Laima” pārsteidz ar nebijušu jaunumu “Laima Exclusive” klāstā – augstākās kvalitātes dabisko “Ruby” jeb rozā šokolādi, kas ir prasmīgo meistaru roku darbs. Zīmola “Laima” attīstības tehnoloģe Monta Zalkovska atklāj, kas ir rozā šokolāde un kā tā top “Laimas” ekskluzīvo produktu ražotnē Rīgā, Miera ielā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.