Menu
 

Sestdiena, 17 Aprīlis 2021

Skaistumkopšana dažādās paaudzēs – kas kopīgs un kas atšķirīgs?

Pandēmija ir ieviesusi izmaiņas ikviena cilvēka ierastajā ikdienā, tai skaitā paradumos, kas saistīti ar skaistumu un veselību. Cilvēki pērn īpašas rūpes veltījuši matu un ķermeņa kopšanai – attiecīgi pieprasījuma pieaugums šiem produktiem bija 5 % un 7 %, salīdzinot ar 2019. gadu. Turpretim kritums vērojams tieši dekoratīvās kosmētikas kategorijā, kas visdrīzāk saistīts ar to, ka vairāk laika esam pavadījuši mājās, līdz ar to nepieciešamība pucēties ir ievērojami mazāka.

Lasīt vairāk...

Pavļuts: Atlikušie "AstraZeneca" vakcīnas krājumi tiks izmantoti prioritāro grupu potēšanai

Pēc šīs nedēļas nogales, kad "dzīvās rindas" formātā pret Covid-19 ļauts vakcinēties jebkuram iedzīvotājam, atlikušās ražotāja "AstraZeneca" vakcīnas devas būs palikušas nelielā daudzumā un tās tiks izmantotas prioritāro grupu potēšanai vistuvākajā laikā, mikroblogošanas vietnē "Twitter" skaidro veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP).

Lasīt vairāk...

Vai digitalizācija mazumtirdzniecībā aizstās cilvēkus?

Pašapkalpošanās kases un skeneri, bezkontakta autentifikācija un norēķini, mobilās lietotnes un mākslīgais intelekts, pilnībā automatizēti veikali bez pārdevēja vai kasiera – digitalizācija visā pasaulē arvien vairāk tuvina mūs bērnībā zinātniskās fantastikas filmās redzētajam. Arī “Rimi” ikdienā redzam, cik pašsaprotami dažādi digitālie rīki kļūst gan mūsu darbiniekiem, gan klientiem. Taču vai digitalizācija patiešām risina visas problēmas? Un, pats galvenais, vai tā darba tirgū spēs aizstāt reālus cilvēkus?

Lasīt vairāk...

Sešas idejas, kā sevi izklaidēt garlaicīgā pastaigu maršrutā

Pavasara tuvums un pandēmijas laika ierobežojumi liek mums būt radošiem un meklēt izklaides iespējas pat tur, kur šķiet, ka viss jau izmēģināts. Ja pienākusi kārtējā diena, kad vēlies doties pastaigā, bet doma par ikdienišķo asfalta “slīpēšanu” vai svaiga gaisa elpošanu mežā nebūt neiedvesmo, izdomā, kā ierasto pastaigu pārvērst izaicinājumā!

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.