Menu
 

Svētdiena, 02 maijs 2021

Vienkārši padomi, kas atvieglos uzkrājumu veidošanu

Uzkrājumu veidošana var sniegt gan zināmu brīvību, gan finansiālo drošību, tomēr joprojām pastāv mīts, ka tas ir sarežģīti un prasa daudz laika. “Luminor” pensiju produktu vadītāja Anželika Dobrovoļska skaidro, kā uzkrājumu veidošanu var padarīt par vienkāršu un ikdienā īstenojamu uzdevumu.

Lasīt vairāk...

Aptauja: pandēmija iedzīvotājus pamudinājusi pievērsties aktīvākam dzīvesveidam

Pandēmija iedzīvotājus Latvijā ir pamudinājusi pievērsties aktīvākam dzīvesveidam,  īstenojot vairāk āra aktivitātes nekā iepriekš vai pat izmēģinot jaunas. Tā secināts tirdzniecības centra internetā “220.lv” un pētījumu aģentūras “Norstat Latvija” veiktajā aptaujā, kur atklāts, ka Top3 aktivitātes, kuras Latvijas iedzīvotāji pēdējā gada laikā uzsākuši no jauna vai sākuši praktizēt biežāk, ir došanās garākos pārgājienos pa Latviju, sportošana ārpus telpām, kā arī pārvietošanās, izmantojot alternatīvos transportlīdzekļus.

Lasīt vairāk...

Laiks bērnam pašam gatavot brokastis. Trīs recepšu idejas

Brokastis mēdz dēvēt par svarīgāko dienas ēdienreizi, kaut arī bieži vien grēkojam, šo maltīti izlaižot. Bērni jau no mazotnes jāradina ēst brokastis.  Kad ir īstais brīdis uzticēties un ļaut bērnam pašam tās gatavot, skaidro “Rimi bērniem” emocionālās labsajūtas un attiecību eksperte Iveta Aunīte, bet brokastu idejās dalās “Rimi bērniem” garšas eksperts Normunds Baranovskis.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.