Menu
 

Otrdiena, 04 maijs 2021

Pabeigti apjomīgākie būvdarbi "Vastint Latvia" daudzstāvu autostāvvietā Mārupē

Pabeigti apjomīgākie būvdarbi nekustamo īpašumu attīstītāja "Vastint Latvia" attīstītā projekta ietvaros daudzstāvu autostāvvietā Daibes ielā 27, Mārupē, aģentūru LETA informēja attīstītāja pārstāvji. Attīstītājs neatklāj investīciju apmēru konkrētos objektos, norādot, ka visas konkrētās apkaimes attīstīšanas investīciju apmērs līdz 2020.gada beigām sasniedzis 85 miljonus eiro.

Lasīt vairāk...

Mūrniece: Brīvība kā viena no demokrātijas pamatvērtībām nevar pastāvēt bez kopējas atbildības

Mūsdienu Eiropā un arī Latvijā cilvēkiem ir dotas ļoti daudzas brīvības, taču brīvība kā viena no demokrātijas pamatvērtībām nevar pastāvēt bez kopējas atbildības, otrdien uzrunā Saeimas svinīgajā sēdē par godu Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas 31.gadadienai sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA).

Lasīt vairāk...

Sveiciens svētkos!

Šogad aprit 31 gads, kopš 1990. gada 4. maijā Augstākā Padome, 138 deputātiem balsojot par, pieņēma deklarāciju “Par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu”. Šo svētku oficiālais nosaukums ir “Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena”, ko īsāk saucam par Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu. Šie ir vieni no jaunākajiem oficiālajiem valsts svētkiem Latvijā: par piemiņas dienu 4. maijs tika pasludināts 1990. gadā, bet kā svētku brīvdiena – tikai no 2002. gada.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.