Menu
 

Svētdiena, 15 Augusts 2021

Aptauja: Gandrīz piektdaļu Latvijas iedzīvotāju joprojām regulāri pārņem bezcerība un bezspēcība

Kopumā 18% Latvijas iedzīvotāju pēdējo 12 mēnešu laikā regulāri pārņem bezcerības un bezspēcības sajūtas (4% tās ir nepārtraukti, 14% - bieži), secināts "Benu" aptiekas Stresa termometra rezultātos. Salīdzinājumā ar šī gada martā veikto aptauju šobrīd situācija ir nedaudz uzlabojusies, jo pavasarī ar bezcerības un bezspēcības sajūtām regulāri cīnījās ceturtdaļa respondentu jeb 25% (5% šīs sajūtas bija nepārtraukti, 20% - bieži). Īpaši satraucoša situācija ir starp jauniešiem vecumā no 18 līdz 24 gadiem, jo arī vasaras laikā šajā respondentu grupā 36% norādījuši, ka regulāri izjūt bezcerības un bezspēcības sajūtas.

Lasīt vairāk...

Ekspertes padomi jauniešiem, kā prioritizēt savus mērķus un veidot uzkrājumus to īstenošanai

Uzkrājumu veidošana vairs nav tikai vidējās paaudzes privilēģija, ko var atļauties cilvēki ar stabilu darbu un pastāvīgiem ienākumiem. "Luminor" bankas apkopotie dati liecina, ka arvien biežāk par uzkrājumu veidošanu savu sapņu realizēšanai sāk domāt arī gados jauni cilvēki. Kad sākt uzkrāt un kā to darīt pareizi, skaidro "Luminor" biznesa attīstības vadītāja Baltijā Jekaterina Ziniča.

Lasīt vairāk...

Vērtē uztura speciāliste: enerģijas batoniņi - gards našķis vai spēka avots

Salds, tomēr veselīgāks par konfektēm un dod enerģiju - šis brīnumainais produkts ir enerģijas batoniņš, garda uzkoda no graudaugiem, riekstiem, augļiem vai ogām, ar ko remdēt izsalkumu un atjaunot enerģijas rezerves. Ar ko šādi batoniņi atšķiras no citiem saldumiem un kas nosaka to uzmundrinošo raksturu, stāsta uztura speciāliste Lizete Puga.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.